NYBAKT TOBARNSMAMMA: TV-treneren Jillian Michaels har blitt mamma til to. Foto: Stella Pictures
NYBAKT TOBARNSMAMMA: TV-treneren Jillian Michaels har blitt mamma til to. Foto: Stella PicturesVis mer

På én uke ble Jillian Michaels mamma to ganger

Men kjendistreneren nekter å føde selv.

(Dagbladet): Den amerikanske kjendistreneren Jillian Michaels (38) ble nylig mamma to ganger på én uke.

38-åringen adopterte nemlig to-åringen Lukensia fra Haiti samme uke som kjæresten Heidi Rhoades (31) fødte sønnen Phoenix i begynnelsen av mai.

- Vi svømmer i babyer her borte, forteller Michaels til People.

I over to år har hun forsøkt å adoptere, noe som til sist resulterte i at hun fikk hentet hjem lille Lukensia samme uke som Phoenix ble født.

Droppet tv-karriere for familien Det har derfor ført til både lange dager og netter for paret. Men Michaels er strålende fornøyd med den nye tilværelsen, og bortprioriterer alt som ikke har med familien å gjøre.

- Jeg svarer ikke engang på e-post. Jeg har ikke tid til å bry meg om noe annet. Jeg vil være til stede og nyte utviklingen og oppveksten deres, sier hun til People.

28-åringen er kjent for sin knallharde disiplin og effektive treningstips i slankeprogrammet «The Biggest Looser». I 2010 vinket hun farvel til programmet, etter å ha vært med som trener i flere sesonger av det populære realityprogrammet.

- Jobben tar opp all min tid sju dager i uka. Jeg vil starte en familie, sa hun den gang, ifølge Los Angeles Times.

Nekter å føde selv Det kommer ikke som noen overraskelse at Michaels valgte adopsjon og også overlot til kjæresten å føde.

For noen år siden skapte hun overskrifter da hun uttalte at hun ikke ønsker å «ødelegge kroppen sin ved å føde selv». Den muskuløse kjendistreneren sleit nemlig selv med overvekt som barn, og sa at hun ikke ville takle kroppsforandringene en graviditet ville føre med seg.

- Jeg vet at folk ser på meg som denne tøffe, strenge dama fra «The Biggest Loser», men mammarollen har forandret meg på alle mulige måter. Det har gjort meg mykere, men jeg kan fortsatt være tøff, sier hun i et intervju med People.

Nå fokuserer hun på å nyte livet som nybakt tobarnsmamma.

- De vokser opp så fort, så jeg vil nyte hver dag.

JILLIANS MICHAEL: Har byttet karrieren i realityprogrammet «The Biggest Loser» til fordel for mammarollen. Foto: Stella Pictures Vis mer