Durek Verrett

På overraskelsesbesøk i Norge

Durek Verrett overrasket kjæresten, prinsesse Märtha Lousie, med et norgesbesøk på bursdagen hennes.

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett kunne endelig møtes igjen på prinsessas bursdag etter å ha vært adskilt i seks måneder som følge av pandemien. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix
SAMMEN IGJEN: Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett kunne endelig møtes igjen på prinsessas bursdag etter å ha vært adskilt i seks måneder som følge av pandemien. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): I dag fyller prinsessa 49 år, og uten forvarsel fikk hun besøk av kjæresten, som til daglig bor i Los Angeles. Det forteller hun selv på Instagram.

- Jeg elsker overraskelser. Og den beste overraskelsen noensinne var at du dukket på bursdagen min, @shamandurek, etter seks lange måneder fra hverandre. Det har vært utfordrende, og samtidig vidunderlig å se hvordan - selv uten å se hverandre - vi har gjort vår forbindelse og vår forståelse for hverandre dypere, sier prinsesse Märtha Louise sammen med en selfie av seg selv og Durek Verrett (45).

- Virkelig vanskelig

Kort tid etter følger også Verrett opp på Instagram:

- Jeg er så lykkelig for å se deg. Det har vært virkelig vanskelig for meg å være vekk fra kvinnen jeg elsker. Det var tider da jeg slet følelsesmessig, men min kjærlighet for deg er varig, og jeg er velsignet av Gud som får være med min engel på bursdagen hennes. Elsker deg for alltid. Gratulerer med bursdagen, baby, skriver Verrett.

Lyntur til LA

De to er blant mange kjærestepar som er blitt fysisk adskilt av coronakrisa. Da Märtha skjønte at grensene til USA kom til å stenge i mars, tok hun med seg sine tre døtre i hui og hast til Los Angeles for å treffe Durek en siste gang på lenge. De var to dager i kjærestens hjemby, før de måtte vende nesen hjem igjen.

MED KONGEPARET: Durek Verrett var med kongefamilien på høytidsmesse første juledag. Video: NTB Scanpix Vis mer

Og nå har altså Durek kommet til Norge etter seks måneder.

- En av de viktigste tingene corona-perioden har vist meg, er at vi mennesker er tøffere enn vi tror og kan beseire alt. Men det er bedre når du har dine kjære nær deg, skriver prinsesse Märtha Louise på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer