- På randen av sammenbrudd

Torsdag var det premiere på den skandaleombruste dokumentaren om Harry og Meghan. Konge-biograf tror kong Charles har det vanskelig akkurat nå.

OPPRIVENDE: Harry og Meghan splitter det britiske folk og skal ha ført til intern uro i det britiske kongehuset. Foto: Leal/Pool via REUTERS
OPPRIVENDE: Harry og Meghan splitter det britiske folk og skal ha ført til intern uro i det britiske kongehuset. Foto: Leal/Pool via REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 09.00 kom de tre første episodene av den nye Netflix-dokumentaren til prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41). Verden har i påvente av premieren nærmest holdt pusten.

EGGCUSE ME?: Kong Charles måtte eskorteres bort etter å ha blitt forsøkt angrepet med egg - for andre gang på en måned. Video: Sky News / AP / Twitter Vis mer

Hvordan det britiske kongehuset kommer til å føle eller reagere på dokumentaren, vites ikke, men ifølge Us Weekly uttaler kongehuseksperten Christopher Andersen at avdøde dronning Elizabeth antakeligvis ville prøvd å bare ignorere det hele.

Når det kommer til den regjerende monarken, er tonen imidlertid en annen. Kongehuseksperten mener kong Charles (74) har et enormt temperament.

- Det har kommet til overflaten mange ganger bak kulissene og jeg er sikker på at han er på randen av et sammenbrudd, sier kongehuseksperten til Us Weekly.

Andersen er blant annet kjent for å ha skrevet boka «The King».

Kongehuseksperten mener det nå er to veier kong Charles kan gå når det kommer til sin offentlige reaksjon. Han kan velge å slå tilbake mot sin yngste sønn, eller følge i fotsporene til sin mor, forholde seg stille og rolig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer