På respirator

Bam Margera (43), kjent fra «Jackass» er innlagt på sykehus.

INNLAGT: Bam Margera er lagt på respirator. Ifølge TMZ har 43-åringen et svært alvorlig tilfelle av lungebetennelse etter å ha blitt smittet av corona. Foto: NTB (PS! Bildet er fra 2010)
INNLAGT: Bam Margera er lagt på respirator. Ifølge TMZ har 43-åringen et svært alvorlig tilfelle av lungebetennelse etter å ha blitt smittet av corona. Foto: NTB (PS! Bildet er fra 2010) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bam Margera (43), kjent fra «Jackass» er innlagt på sykehus. Det melder TMZ.

Ifølge TMZ har 43-åringen et svært alvorlig tilfelle av lungebetennelse etter å ha blitt smittet av corona.

Margera skal ha blitt lagt inn på et sykehus i San Diego tidligere i uka og legene skal etter hvert ha besluttet å sette ham på respirator.

Margera er en amerikansk profesjoll rullebrettutøver og radiovert.

Skateboard-proffen ble et kjent navn for verden da han medvirket i MTV-programmet «Jackass», der han var en del av ensemblet sammen med blant andre Steve-O og Johnny Knoxville. Serien ble også seinere til flere filmer.

I 2021 ble det kjent at Margera ble kastet ut av innspillingen til den fjerde «Jackass»-filmen, på grunn av narkotika og dårlig oppførsel.

I tillegg til å være en del av «Jackass»-gjengen er nemlig Margera vel så kjent for sine rusproblemer. 43-åringen har hatt store problemer med alkohol i flere år, og har vært innlagt på avrusning hele fem ganger for misbruket sitt.

Misbruket er noe som skal ha forverret seg etter at et av nøkkelmedlemmene i «Jackass»-ensemblet, Ryan Dunn, døde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer