Pippa Middleton:

På rød løper for første gang etter fødselen

Fire måneder er gått siden hun fødte sønnen.

FØRSTE GANG: Pippa Middleton (35) viser seg offentlig for første gang etter å ha født en liten gutt i oktober. Til venstre er hun og ektemannen James Matthews i bryllupet til prinsesse Eugenie like før fødselen. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE GANG: Pippa Middleton (35) viser seg offentlig for første gang etter å ha født en liten gutt i oktober. Til venstre er hun og ektemannen James Matthews i bryllupet til prinsesse Eugenie like før fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pippa Middleton (35), hertuginne Kates (37) yngre søster, kunne i fjor sommer avsløre at hun og ektemannen James Matthews (43) ventet barn.

Det bekreftet hun i en spalte hun skrev for Waitrose Weekend, en britisk publikasjon. Det meldte flere medier, deriblant amerikanske People.

- Jeg var heldig som etter undersøkelsen i uke tolv ikke led av morgenkvalme. Det betød at jeg kan bære fram barnet som normalt, skrev Middleton blant annet.

Første opptreden

Paret fikk en liten gutt klokka to på to på ettermiddagen lokal tid, mandag 15. oktober 2018. Den nyfødte gutten veide om lag 3,8 kilo, og fikk navnet Arthur Michael William Matthews.

- Alle er lykkelige, og mor og barn har det fint, sa representanten hennes den gang.

Nå viser hun seg på rød løper for første gang etter fødselen, rundt fire måneder etter at hun kunne ønske den lille gutten velkommen.

STRÅLER: Pippa strålte i en fargerik kjole på arrangementet. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER: Pippa strålte i en fargerik kjole på arrangementet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FIRE MÅNEDER: Kun fire måneder er gått siden hun fødte sønnen, og nå viste hun seg på rød løper for første gang siden fødselen. Foto: NTB Scanpix
FIRE MÅNEDER: Kun fire måneder er gått siden hun fødte sønnen, og nå viste hun seg på rød løper for første gang siden fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var et arrangement for British Heart Foundation, nærmere bestemt Beating Hearts Ball, Middleton gjestet i London onsdag. 35-åringen er nemlig ambassadør for stiftelsen. Kjolen hun var iført kommer fra merket Temperley London, ifølge Harper's Bazaar.

Ukomfortabel

Ikke lenge før fødselen delte Pippa Middleton tanker om den siste fasen av svangerskapet, da en ny spalte ble publisert i Waitrose Weekend.

Der la ikke 35-åringen, som er vant til å være i mye fysisk aktivitet, skjul på at hun syntes det var slitsomt å gå høygravid.

- Den siste måneden nærmer seg, og magen vokser hver dag. Det å holde seg i aktivitet er kinkig, og både ryggen og korsryggen føles støl og ukomfortabel, skrev hun blant annet i spalten, ifølge magasinet Hello!.

Middleton fortalte også om hvordan kroppen forandret seg mot slutten av svangerskapet, og hvordan dette påvirket hverdagslivet.

- Nå som kroppen endrer seg og forbereder seg på fødsel, sover jeg ikke like godt - og «babyboblen» har sprukket. Realiteten har slått inn, noe som kanskje er kroppens måte å forberede meg på det som kommer.

På tross av ubehag mot slutten av svangerskapet, valgte altså den høygravide 35-åringen å troppe opp i kongelig bryllup så sent som 12. oktober.

Strålte på bryllupsdagen

Det skal godt gjøres å toppe hertuginne Kate og prins Williams (36) bryllup i 2011, men i mai for snart to år siden prøvde Pippa Middleton seg på akkurat det.

«HER ROYAL HOTNESS»: Bakenden til Pippa Middleton ble kjent over natta etter at hun stilte i en tettsittende elfenbenshvit kjole i søsterens bryllup i 2011. Video: Hege Varsi / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne følgende med, giftet hun seg med hedgefond-forvalteren James Matthews i St. Marks-kirken i Englefield i England.

Barna til prins William og hertuginne Kate var til stede, og lille prins George (5) hadde ansvaret med å bære ringene fram til alteret. Vesle prinsesse Charlotte (3) hadde rollen som brudepike.

STRÅLTE: Pippa Middleton og ektemannen var et eneste stort smil etter vielsen. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Pippa Middleton og ektemannen var et eneste stort smil etter vielsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pippa Middleton bar en nydelig, hvit brudekjole av designeren Giles Deacon, og det ble lenge spekulert på hvor mye paret ville punge ut for det overdådige bryllupet.

Bryllupsfesten foregikk i et stort telt med glasstak, som rommet 350 personer.

Ifølge Bridebook, gjengitt av Harper's Bazaar, var det forventet at paret ville punge ut 720 000 kroner på lokalet alene. For selv om det er Middletons storesøster som er giftet inn i den britiske kongefamilien, ble bryllupet omtalt som rojalt.

VAKKER BRUD: Pippa stjal alles oppmerksomhet på den store dagen, i en nydelig burdekjole. Foto: NTB Scanpix
VAKKER BRUD: Pippa stjal alles oppmerksomhet på den store dagen, i en nydelig burdekjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet Bridebook regnet ut at den store dagen ville koste omkring 2,5 millioner kroner - noe som er 15 ganger så mye som et gjennomsnittlig britisk bryllup.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer