John Carew:

På stjernespekket Hollywood-premiere

40-åringen spiller mot Oscar-vinner Angelina Jolie i storfilmen «Maleficent: Mistress Of Evil».

STJERNESPEKKET: John Carew dukket opp på den røde løperen for premiere av «Maleficent: Mistress Of Evil». Foto: NTB Scanpix
STJERNESPEKKET: John Carew dukket opp på den røde løperen for premiere av «Maleficent: Mistress Of Evil». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag denne uka var det duket for en stjernespekket premiere på filmen «Maleficent: Mistress Of Evil» i London. Filmen har premiere fire år etter den første filmen «Maleficent», som ble vist på lerretet i 2014.

Til stede var flere av de største Hollywood-stjernene, deriblant Angelina Jolie (44), som hadde tatt med seg fire av barna sine.

På den røde løperen strålte filmstjerna i en vakker sølvfarget kjole designet av Ralph and Russo, side om side med tvillingene Vivienne Marcheline og Knox Leon (11), Shiloh Nouvel (13) og Zahara Marley (14).

Ifølge Nordisk Film Kino er «Maleficent: Mistress of Evil» «et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i «Maleficent»».

I tillegg til Angelina Jolie har stjerner som Elle Fanning (21) og Michelle Pfeiffer (61) sentrale roller i oppfølgeren - førstnevnte som prinsesse Aurora og sistnevnte som dronning Ingrith.

Pfeiffer var ikke å se på den røde løperen i London, men det var derimot en rekke andre stjerner - i tillegg til en kjent norsk profil.

Kapret rolle i storfilmen

På den røde løperen dukket også den norske skuespilleren og tidligere fotballstjernen John Carew (40) opp. I fjor sommer ble det nemlig kjent at nordmannen hadde kapret en rolle i Hollywood-filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer