Santino Mirenna:

På sykehus rett før premieren

«Skal vi danse»-profilen på sykehus bare få dager før premieren.

SYK: Både Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har slitt med sykdom den siste tida. Foto: Javad Parsa / NTB
SYK: Både Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har slitt med sykdom den siste tida. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Proffdanser Santino Mirenna (28) befinner seg for tida på Kypros sammen med dansepartneren Jørgine Massa Vasstrand (33), i forbindelse med sistnevntes treningsreise.

Planen var at de to skulle trene masse dans der nede, men nå deler imidlertid Mirenna på Instagram at han ligger på sykehus.

«Planen var å trene masse her på Kypros! Først og fremst dans selvfølgelig, men også være med på gruppetimene til Jørgine og gutta. I stedet har formen vært dårlig siden tirsdag og store deler av dagen har blitt tilbrakt i senga. Har trodd flere ganger at jeg har vært på bedringens vei, men så blir jeg dårligere igjen dagen etter! Så nå er jeg en tur på sykehuset», skriver Mirenna til et bilde av seg selv fra sykesenga.

Videre forteller han at Vasstrand trener så godt hun kan på egen hånd, og at han selv skal være med så fort han føler seg bedre.

Han forsikrer også om at de kommer til å bli klare til lørdag, og lover at de skal levere «en dødsbra tango».

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Santino Mirenna.

Årets sesong av dansekonkurransen er en «All Star»-sesong hvor de har hentet tilbake tidligere vinnere og seerfavoritter. Det er tre år siden Vasstrand deltok for første gang. Den gang kjempet hun seg helt til finalen, da sammen med Jørgen Nilsen (31).

Hun endte imidlertid på en andreplass, bak tidligere svømmer Aleksander Hetland (39).

«Skal vi danse: all stars» har premiere lørdag 27. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer