Mikaela Testa:

Pågrepet etter «prostitusjonsforvirring»

- Skummelt og trist.

FIRE TIMER: Influenser Mikaela Testa hevder hun ble anholdt fordi hun «så ut som en prostituert». Foto: Skjermdump Instagram
FIRE TIMER: Influenser Mikaela Testa hevder hun ble anholdt fordi hun «så ut som en prostituert». Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den australske influenseren Mikaela Testa (22) har på kort tid opparbeidet seg en solid følgerskare, med sine 2,2 millioner følgere på TikTok og over 400 000 følgere på Instagram.

Der har hun flere ganger skapt kontroverser, blant annet for USA-reisene hun har gjennomført det seineste året.

Nå avslører 22-åringen at hennes tredje USA-reise så langt i år har møtt på hindringer, etter at hun skal ha blitt arrestert av det amerikanske tollvesenet «for å ha sett ut som en prostituert», ifølge News.com.au.

- Skummelt og trist

I et innlegg på Instagram forteller Testa at hun landet i USA, men at hun ble anholdt i flere timer, før hun seinere fikk komme inn i landet. Historien delte hun etter at en følger fortalte om en liknende hendelse.

22-åringen, som selv selger bilder og videoer av seg selv på OnlyFans, forteller blant annet at hun satt anholdt i fire timer, før hun fikk reise inn i landet.

- Det er faktisk veldig skummelt og trist (...). Jeg møtte så mange i fengselet i går kveld, sier hun i en video.

- Du får ikke lov til å røre telefonen din og må se på søplete amerikansk TV-reklame i fem timer, legger hun til om oppholdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.