Flystyrten i Pakistan:

Pakistansk sangstjerne antatt omkommet i flykrasjet

Junaid Jamshed og hans familie var på ulykkesflyet.  

VAR PÅ FLYET: Den pakistanske popstjerna, designeren og religiøse lederen Junaid Jamshed er antatt omkommet i flystyrten onsdag ettermiddag. Foto: Joshua Sherurcij / Wikipedia 
VAR PÅ FLYET: Den pakistanske popstjerna, designeren og religiøse lederen Junaid Jamshed er antatt omkommet i flystyrten onsdag ettermiddag. Foto: Joshua Sherurcij / Wikipedia  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Onsdag ettermiddag begynte de første meldingene om en flystyrt i Pakistan å tikke inn. Sky News og Reuters opplyste en talsperson for det regionale politiet at flyet til Pakistan International Airline skal ha styrtet nord i landet.

Al Jazeera skriver at det totalt skal ha vært 47 personer om bord. Ifølge passasjerlistene var én av disse den tidligere popstjerna Junaid Jamshed (52).

Det skriver både Daily Pakistan og pakistanske Tribute.

Stor i hjemlandet

Sangeren, som de siste åra har markert seg som både foredragsholder, skuespiller, motedesigner og religiøs leder, skal ha vært på flyet sammen med både kona og barna sine.

Som vokalist i gruppa Vital Signs slo han gjennom i 1987, med et album som hadde samme navn som gruppa. Det toppet flere av listene i Pakistan, og banet veien for den store karrieren Jamshed etterhvert skulle få.

Singlene «Dil Dil Pakistan» og «Tum Mil Gaye». Sammenlagt har videoene flere millioner visninger på Youtube. Ifølge Tribute skal den kommersielle suksessen til bandet ha åpnet opp for en voksende rockeindustri i Pakistan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer