Mia Gundersen:

Påkjørt av elsparkesykkel: - For jævlig

Forteller at hun måtte sy og holdt på å svime av.

BLE SKADET: Mia Gundersen ble skadet da hun selv kjørte elsparkesykkel og ble påkjørt av en annen elsparkesyklist. Bildet er tatt i forbindelse med hennes rolle som nonne i musikalen «Sister Act». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BLE SKADET: Mia Gundersen ble skadet da hun selv kjørte elsparkesykkel og ble påkjørt av en annen elsparkesyklist. Bildet er tatt i forbindelse med hennes rolle som nonne i musikalen «Sister Act». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en videosnutt på Instagram forteller sanger og skuespiller Mia Gundersen (60) at hun har blitt påkjørt av elsparkesykkel.

- Jeg sparkesyklet, noe jeg gjør ofte, ned fra huset mitt. Så klarer en å kjøre på meg, sier 60-åringen innledningsvis i videoen, før hun viser fram en blodig fot.

Havnet på fortauet

- Jeg må sy. Jeg holder på å svime av. Det er helt for jævlig, sier Gundersen videre.

I videoen forteller hun også at fyren som kjørte på henne stakk av, men at hun rakk å få telefonnummeret hans.

SKADET: Det er ikke alt som blir filmet på «Sommerhytta», for eksempel da Lise skadet seg. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Han stoppet, men han var kanskje en som ikke burde kjørt sparkesykkel, for å si det sånn.

Avslutningsvis i videoen gir Gundersen uttrykk for at hun synes hendelsen var kjedelig, ettersom hun hadde gledet seg til å møte venninnen sin.

Hendelsen skal ifølge Avisa Oslo, som omtalte saken først, ha funnet sted lørdag forrige uke. Gundersen har selv fortalt overfor avisa at elsparkesyklisten kjørte henne rett ned idet hun hadde krysset gata ved Bjørvika i Oslo.

Mia føk på hodet rett fram, og havnet på fortauet.

- Rant blod

- Jeg så at det rant blod, og merket at jeg ble svimmel, har 60-åringen fortalt til Avisa Oslo.

RØPER: I TV-programmet «Sofa» avslørte Mia Gundersen og Linni Meister hva de egentlig heter. Video: TV 2 Vis mer

- På legevakta fikk jeg beskjed om at jeg hadde hatt utrolig flaks, for senen min hadde ikke røket. Så jeg har vært heldig. Heldigvis for det! Vi har jo premiere på «Sister Act» på Chateau Neuf allerede 15. september. Det hadde jo passet veldig dårlig om senen min hadde røket rett før det.

Heldigvis føler hun seg bra nå.

- Det gror fint og er ikke vondt. Jeg har noen blåmerker og er litt øm, men jeg har vært svineheldig, sier hun til avisa.

60-åringen forteller også overfor avisa at hun kommer til å bruke elsparkesykkel igjen, men at hun nok vil være litt nervøs neste gang.

Støtte

Under videoen Gundersen har delt på Instagram, har hun fått mye støtte fra fjern og nær.

Influenser Marna Haugen (41) er blant de som har kommentert.

HJERTEOPERERT: Maiken Utsi ble nylig operert på grunn av en medfødt hjertefeil. Vi tok en prat med henne. Reporter: Luna Lea. Klipp: Nora Skavhaug. Vis mer

«Så utrolig flaks i uflaksen, Mia! Håper du blir rask og fin til premieren», skriver Haugen.

Kathrine Sørland (42) har også lagt igjen noen ord.

«Off stakkars! God bedring», skriver hun.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Mia Gundersen for en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer