Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skavlan»:

Pamela Anderson dater Julian Assange: - Han er «i fengsel», og det gjør det litt vanskelig

Snakker ut om den spesielle romansen på «Skavlan».

KJÆRESTE BAK LÅS: Under kveldens episode av «Skavlan» prøver Fredrik Skavlan å få Pamela til å røpe hemmeligheter om hennes romantiske forhold til Julian Assange. Video: NRK Vis mer Vis mer Vis mer ... Vis mer

(Dagbladet): Pamela Anderson (49) besøker Skavlan denne uka. Den tidligere «Baywatch»-skuespilleren får selskap av standupkomiker Ricky Gervais (55), forfatter Yuval Harari (41) og synthpopheltene i Depeche Mode.

Anderson er for tiden aktuell som moteskaper Vivienne Westwoods nye ansikt, og med filmen «Baywatch the movie».

Bekjentskapet med Wikileaks-gründer Julian Assange (45) har også fått mye medieoppmerksomhet den siste tiden. Ifølge People, møttes de to igjennom nevnte Westwood.

- Mye tid sammen

Hun svarer med usikker latter når Fredrik Skavlan spør om hvordan hun selv vil karakterisere forholdet.

TATT PÅ SENGA: Pamela Anderson blir tydelig usikker når Fredrik Skavlan spør om bekjentskapet med Wikileaks-gründer Julian Assange. - Vi ser hva som skjer når han slipper fri, sier hun. Foto: NRK
TATT PÅ SENGA: Pamela Anderson blir tydelig usikker når Fredrik Skavlan spør om bekjentskapet med Wikileaks-gründer Julian Assange. - Vi ser hva som skjer når han slipper fri, sier hun. Foto: NRK Vis mer

«Dater dere?», spør den velkjente programlederen.

- Vel, han er i fengsel, og det gjør det litt vrient. Vi ser hva som skjer når han slipper fri, men jeg har sannsynligvis brukt mer tid med ham enn noen annen mann, som er veldig rart, sier hun.

Hun mener at forholdet har ført til mer fortjent oppmerksomhet rettet til Julian Assanges sak. Hun sier videre at hun ikke vil gå ut med private detaljer.

- Han er veldig sexy, konkluderer Anderson.

Selv om Julian Assange kan sies å være fanget, sitter han derimot ikke i fengsel, slik som Pamela Anderson skal ha det til. Han oppholder seg nemlig i Ecuadors ambassade i London. Der har han søkt tilflukt siden 2011.

Ifølge BBC har hun blitt observert på vei inn i den ecuadorianske ambassaden flere ganger. Daily Mail skriver at hun først ble sett på stedet i september 2014.

DATER: «Baywatch»-stjerna Pamela Anderson og Wikileaks-gründer Julian Assange. Foto: NTB Scanpix
DATER: «Baywatch»-stjerna Pamela Anderson og Wikileaks-gründer Julian Assange. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Misbrukt som barn

Pamela Anderson gjestet også talkshowet i 2014. Den gang snakket hun blant annet om at hun ble seksuelt misbrukt som barn.

I denne perioden var hun svært åpen om overgrepet i flere medier. Hun holdt også en tale under filmfestivalen i Cannes.

- Jeg hadde ingen lett barndom. Jeg ble seksuelt misbrukt fra jeg var seks år gammel av en kvinnelig barnevakt, fortalte hun fra talerstolen.

Til Fredrik Skavlan begrunnet hun åpenheten på følgende vis:

- Jeg tror folk er ganske raske til å dømme andre. Jeg følte at jeg måtte snakke om dette, da jeg har nære bekjente som har gått gjennom noe av det samme. Jeg tok en vurdering på om jeg virkelig skulle ta det opp, men jeg visste at det kunne være til hjelp for andre kvinner, sa hun.

Tente på hotellet

Det var imidlertid ikke bare intervjuet som hun oppmerksomhet for. En svensk mann ble nemlig arrestert på stjernas hotell i Stockholm, etter å ha satt fyr på rommet han oppholdt seg på.

- MAN OVERLEVER: Pamela Anderson var også gjest hos Fredrik Skavlan i 2014. Da snakket hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer Vis mer

Anderson hadde akkurat forlatt suiten sin da alarmen gikk, og mannen ble senere pågrepet av svensk politi, naken og forvirra. Brannen ble raskt slukket.

Gjerningsmannen har senere uttalt at han utførte handlingen som følge av en personlig krise.

- Det var en tung periode av livet mitt. Jeg hadde forsøkt å holde meg unna rus i lang tid, uten å få hjelp fra svenske myndigheter. Det var en reaksjon, sa svensken, som ønsket å være anonym.

LETTKLEDD: I en reklamevideo for dyrevernorganisasjonen PETA, stiller nok en gang Pamela Anderson opp lettkledd. Denne gangen for å oppfordre folk til å holde hundene inne. Video: PETA/Pamelaandersonfoundation Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media