Pamela Anderson:

Pamela Anderson fyller 50 år denne uken: - Jeg hadde ingen enkel oppvekst

Skjulte sexmisbruk fra sin egen mor.

TØFF OPPVEKST: Før hun ble rik og berømt, hadde Pamela Anderson en beintøff oppvekst, men overlevde både jevnlig misbruk og flere voldtekter. FOTO: NTB Scanpix
TØFF OPPVEKST: Før hun ble rik og berømt, hadde Pamela Anderson en beintøff oppvekst, men overlevde både jevnlig misbruk og flere voldtekter. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er snart 30 år siden en blond og brystfager Pamela Anderson tok verden med storm i rød badedrakt med høy skjæring i kultserien «Baywatch». Verden falt pladask for badevakten som egentlig bare var opptatt av å ha det gøy.

- Jeg hadde tilbrakt dagene på stranda uansett. Så jeg var sjokkert over at de ville betale meg for å gjøre det, fortalte hun til Harper's Bazaar i 2016.

På lørdag fylte stjernen 50 år, og det er ikke lite hun har oppnådd siden gjennombruddet på begynnelsen av 1990-tallet. Selv er hun ikke spesielt opptatt av verken utseendet sitt eller kjendisstatusen.

- Jeg drømte aldri om å bli skuespiller. Det var bare noe som skjedde, sa Anderson i en tale under Global Gift Gala i mai.

Misbrukt og voldtatt

Nå jobber hun for gode saker. Hun er dyreverner, miljøaktivist og hjelper jenter som har blitt misbrukt. Og det siste er det en helt spesiell grunn til.

- Jeg hadde ingen enkel barndom. Jeg ble misbrukt fra jeg var seks til jeg var ti av den kvinnelige barnevakten min, fortalte hun under Cannes-festivalen for tre år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer