Pamela Anderson:

Pamelas frekke avsløring: - Hopper på dem

«Baywatch»-stjerna har ikke pakket bort den røde badedrakta for godt.

IKONISK BADEDRAKT: Pamela Anderson røper frekke detaljer om den røde «Baywatch»-badedrakta i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
IKONISK BADEDRAKT: Pamela Anderson røper frekke detaljer om den røde «Baywatch»-badedrakta i nytt intervju. Foto: NTB ScanpixVis mer

En kommer ikke utenom de karakteristiske røde badedraktene når man snakker om kultserien «Baywatch». I rollen som livredder Casey Jean Parker, stjal Pamela Anderson (52) hjerter verden over mellom 1992 og 1997.

Selv om tabloidpressen velvillig spanderte mye spalteplass på den røde badedrakten, noe som også bidro til skyhøye seertall, har Anderson selv uttalt at den var både upraktisk og tidvis ubehagelig å ha på seg.

KJENT: Pamela Anderson var kanskje den største stjerna i den populære serien. Foto: NTB Scanpix
KJENT: Pamela Anderson var kanskje den største stjerna i den populære serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå er det ikoniske plagget blitt utgangspunkt for en større reportasje i The New York Times. I artikkelen har avisa tatt et dypdykk i badedraktens opphav, historie og udødelige popularitet.

De har også sporet opp flere av «Baywatch»-stjernene som brukte plagget i løpet av utallige timer og innspillingsdager.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Signerer badedrakter

Blant disse er seriens kanskje aller største stjerne, Pamela Anderson. Hun forteller til avisa at hun den dag i dag fortsatt forbindes med badedrakta.

- Noen folk kommer til meg med badedrakter som de vil at jeg skal skrive autografen min på, og disse badedraktene er ganske store. Da sier jeg til dem: Hør her, min badedrakt var veldig liten. Den utvidet seg bare og satt til slutt slik den skulle, sier Anderson til New York Times.

Carmen Electra, som også var en av seriens mest omtalte skuespillere, forklarer at hun fortsatt har sin badedrakt, men at hun ville bevare plagget og dermed har rammet det inn. Anderson har - i likhet med Electra - beholdt den ikoniske badedrakten, men er ikke fremmed for å ta den i bruk.

UTSTILLINGSOBJEKT: Carmen Electra har fortsatt badedrakten fra serien, men hun har rammet den inn og hengt den opp på veggen. Foto: NTB Scanpix
UTSTILLINGSOBJEKT: Carmen Electra har fortsatt badedrakten fra serien, men hun har rammet den inn og hengt den opp på veggen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruker den fortsatt

52-åringen røper nemlig at hennes tidligere arbeidsantrekk fortsatt passer - 22 år seinere, og at hun gjerne bruker den til å overraske menn hun dater.

- Jeg hopper i dusjen med badedrakten på, og så hopper jeg på dem hvor enn i huset de befinner seg, søkkvåt, sier hun.

Med andre ord kan det se ut til at Andersons røde badedrakt fortsatt gjør sitt for å sikre henne sexsymbol-statusen hun fikk etter medvirkningen i serien.

At «Baywatch»-skuespillerne skulle framstå såpass sexy på skjermen, var derimot ikke planlagt fra produksjonens side. En av seriens skapere, Michael Berk, forteller til avisa at antrekkene ble valgt basert på aktivitetsnivå og funksjonalitet.

BAYWATCH: Til tross for at de røde badedraktene økte sex-faktoren i serien, var ikke dette hensikten, ifølge serieskaper Michael Berk. Her er Yasmine Bleeth, Pamela Anderson og Alexandra Paul avbildet under innspillingen. Foto: NTB Scanpix
BAYWATCH: Til tross for at de røde badedraktene økte sex-faktoren i serien, var ikke dette hensikten, ifølge serieskaper Michael Berk. Her er Yasmine Bleeth, Pamela Anderson og Alexandra Paul avbildet under innspillingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han hevder også at dette var tanken bak den ikoniske sakte film-løpingen på stranda. Dette gjorde de for å bygge opp spenningen, ifølge Michael Berk.

I juni ble det kjent at Pamela Anderson hadde blitt singel igjen, etter at forholdet mellom henne og fotballstjerna Adil Rami tok slutt. Nå som hun angivelig er ute på datingmarkedet igjen, kan det godt hende den røde badedrakta kommer til nytte.