Pamela Anderson:

Pamelas frekke avsløring: - Hopper på dem

«Baywatch»-stjerna har ikke pakket bort den røde badedrakta for godt.

IKONISK BADEDRAKT: Pamela Anderson røper frekke detaljer om den røde «Baywatch»-badedrakta i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
IKONISK BADEDRAKT: Pamela Anderson røper frekke detaljer om den røde «Baywatch»-badedrakta i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En kommer ikke utenom de karakteristiske røde badedraktene når man snakker om kultserien «Baywatch». I rollen som livredder Casey Jean Parker, stjal Pamela Anderson (52) hjerter verden over mellom 1992 og 1997.

Selv om tabloidpressen velvillig spanderte mye spalteplass på den røde badedrakten, noe som også bidro til skyhøye seertall, har Anderson selv uttalt at den var både upraktisk og tidvis ubehagelig å ha på seg.

Nå er det ikoniske plagget blitt utgangspunkt for en større reportasje i The New York Times. I artikkelen har avisa tatt et dypdykk i badedraktens opphav, historie og udødelige popularitet.

De har også sporet opp flere av «Baywatch»-stjernene som brukte plagget i løpet av utallige timer og innspillingsdager.

Signerer badedrakter

Blant disse er seriens kanskje aller største stjerne, Pamela Anderson. Hun forteller til avisa at hun den dag i dag fortsatt forbindes med badedrakta.

- Noen folk kommer til meg med badedrakter som de vil at jeg skal skrive autografen min på, og disse badedraktene er ganske store. Da sier jeg til dem: Hør her, min badedrakt var veldig liten. Den utvidet seg bare og satt til slutt slik den skulle, sier Anderson til New York Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer