Cara Delevingne og Margot Robbie:

Paparazzi endte på sykehus

En paparazzi havnet på sykehus i Argentina, etter å ha jaktet på de beste bildene av Cara Delevingne og Margot Robbie.

DRAMATISK: Turen til Argentina ble alt annet en avslappende for de to venninnene skal vi tro TMZs kilder. Foto: Jonathan Leibson/Getty Images/AFP/NTB.
DRAMATISK: Turen til Argentina ble alt annet en avslappende for de to venninnene skal vi tro TMZs kilder. Foto: Jonathan Leibson/Getty Images/AFP/NTB. Vis mer
Publisert

Skuespillerkollegaene Cara Delevingne (30) og Margot Robbie (32) er for tiden i Buenos Aires i Argentina. Men turen skal ha tatt en dramatisk vending, skriver blant andre TMZ.

Da de to venninnene skulle forlate restauranten de spiste på, skal det ha kommet en svært ivrig paparazzi løpende for å ta bilder.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Det skal ha skremt Uber-sjåføren så mye at han begynte å kjøre før Robbie hadde kommet seg inn i bilen.

Hun måtte derfor hoppe ut av bilen i fart, ifølge kilder til TMZ.

Det skal ikke ha stoppet paparazzi-fotografen fra å ta bilder av stjerna. To mannlige venner av Robbie skal derfor ha kommet 32-åringen til unnsetning.

Hva som så skjer videre finnes det to versjoner av.

Ifølge TMZs kilder skal paparazzien, som heter Pedro Orquera, ha løpt fra stedet da han så de to mennene - for så å ha falt og skadet seg i fluktforsøket.

Orquera selv har derimot en annen forklaring.

ANKLGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Til det argentinske politiet hevder fotografen at han ble brutalt banket opp av Robbies venner.

Orquera havnet på sykehus som følge av skadene, som TMZ kan fortelle dreier seg om en brukket arm og blodig hodebunn.

- Det var et brutalt og feigt angrep. De ønsket å ta kameraet mitt for å fjerne bildene, sier Orquera i en video The Sun har fått tak i.

Videre sier han at de to mennene skal ha sparket ham bakfra så han falt.

OVERRASKER: Supermodellen Bella Hadid går for Coperni på catwalken under moteuka i Paris. Reporter: Emma Dalen. Video: @kyliejenner. Vis mer

Kildene nyhetssiden har vært i kontakt med, kan fortelle at Robbies venner er i politiets varetekt. Det er uklart om de har blitt arrestert inntil videre.

Bilder skal vise at de to vennene til Robbie ble løslatt fra varetekt mandag kveld, norsk tid.

TMZ skriver at de har prøvd å komme i kontakt med lokale myndigheter for bekreftelse, men at det så langt har vært uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer