GIFT: «Pappahjerte» og «Kona til» giftet seg i en intim seremoni på tinghuset. Foto: Privat
GIFT: «Pappahjerte» og «Kona til» giftet seg i en intim seremoni på tinghuset. Foto: PrivatVis mer

«Pappahjerte»:

«Pappahjerte» har giftet seg: - Lykken kan være ni minutter på tinghuset

Den nygifte bloggeren delte den glade nyheten på bloggen sin. 

(Dagbladet): I helga ble det kjent at blogger Peter Kihlman, bedre kjent som «Pappahjerte», hadde giftet seg med Christina Sandnes. Dette røpet han på bloggen sin.

Også Sandnes driver en kjent blogg, hvor hun går under navnet «Kona til».

❤️ 13. mai 2017 ❤️

A post shared by Peter Pappahjerte (@pappahjerte) on

Kihlman delte den glade nyheten i et innlegg på bloggen sin på lørdag. Sammen med en rekke søte bilder av seg selv og sin nye kone, delte han en rørende tekst.

«I dag er jeg offisielt blitt verdens lykkeligste mann! Jeg husker første gang jeg så deg. Ved et fotgjengerfelt foran Sagene kirke. Et blikk var nok, og jeg visste. Det der er jenta jeg skal dele resten av livet mitt med. Og jeg fikk rett», skrev Kihlman i et innlegg på bloggen sin.

- Litt som ammetåka

Kihlman forteller til Dagbladet at det ikke var nødvendig å gjøre som alle andre. og at de ikke trengte mange gjester for å være lykkelig.

- Folk vil gjerne komme med råd, og mange kan faktisk bli sure når de blir snytt for en bryllupsfest. Men dette føltes riktig for oss, og bryllupshelga i Oslo ble helt 100 prosent perfekt, sier han og fortsetter:

- For lykken må ikke nødvendigvis være 100 folk på gjestelista, det kan også være bare ni minutter i tinghuset.

Til tross for at paret gikk for en liten seremoni, forteller Kihlman at de har hatt god tid på å planlegge det.

- Vi har vært forlovet i fem år, men selve bryllupet kom på plass ganske raskt. Det var bare å finne en dato, forteller han til Dagbladet.

Den nygifte bloggeren legger ikke skjul på at han var nyforelsket på den store dagen og at følelsene var svevende.

- Litt som ammetåka egentlig, bare med ring på fingeren, sier han.

Til tross for at paret var i Larvik tingrett på fredag, kom ringene på først morgenen etter. Han forteller også at kona ikke har hatt et ønske om å være hvit brud, og at en helg i Oslo med gode venner var det beste alternativet for dem.

- Vi kunne ikke vært mer fornøyde.

- «Kona til» på ordentlig

Også «Kona til» delte den glade nyheten på bloggen sin. Hun har gått under bloggnavnet i lang tid og kan endelig kalle seg for «kona» på ordentlig. Dette skriver hun på bloggen sin.

«Etter nesten seks år som forlovet, var jeg vel i ferd med å miste håpet. For det er bare så mange ganger man kan gi opp en bryllupsplanlegging før man bare må innse at man rett og slett ikke er sånne folk som klarer å planlegge et stort bryllup. Men så viste det seg altså at vi er eksperter på å arrangere bittesmå bryllup isteden. Endelig er jeg "Kona til" på ordentlig, og det føles helt fantastisk!! Johuuuu!», skriver hun i innlegget.

Endelig kona til han her ❤

A post shared by C h r i s t i n a (@umulius82) on

- Jeg hatet barn

Kihlman har gjort seg bemerket som blogger i lang tid, men det var først med innlegget «Min historie» han gjorde seg bemerket. I november fortalte at han fortsatt blir rørt når han leser teksten, som ble hans første blogginnlegg på pappahjerte.no.

Slik starter innlegget:

«Jeg har aldri likt barn. Jeg har rett og slett hatet dem. Ikke slik man sier "Å, jeg bare hater mandager, altså", nei her snakker vi ektefølt mistrivsel. Hvorfor? Barn bråker uholdbart mye, de klarer ikke å oppføre seg, de er utilregnelige, de lukter fiskeslo og de forvandler foreldrene sine til kommunegrå nikkedukker som kaldsvetter hvis de må diskutere noe annet enn bleiepriser og barnehagedekning» - fra Kihlmans blogg pappahjerte.no.

STØRRE ENN NOENSINNE: Med en cast på hele tolv bloggere, er den femte sesongen av TV 2s «Bloggerne» større enn noen gang. Video: TV 2 Vis mer

- Etter hvert som jeg skrev innlegget og teksten utformet seg, ble jeg veldig følelsesladet. Det oppsto følelser jeg ikke visste jeg hadde, sa han til Seoghør.no i fjor.

Kihlman fikk enorm respons.

- Ble en stemme

På Facebook ble innlegget delt flere tusen ganger, og flere tok kontakt med Kihlman for å rose ham for å være så ærlig og åpen.

- Innlegget gjorde at jeg ble en stemme for alle menn som ikke klarer å uttrykke seg.

Han har siden blitt en populær blogger og ligger for tiden på 7.plass på topplisten. Under årets Wixen Blog Awards i januar vant Kihlman årets livsstilsblogg.

Kihlman og kona har også medvirket i «Bloggerne» på TV 2, hvor man følger livet til et knippe bloggere.