Eric Trump:

- Pappas liv har blitt mye verre etter at han stilte som president

Presidentsønnen snakker ut.

SNAKKER OM KRITIKKEN: Eric Trump, den nest eldste sønnen til USAs president Donald Trump, forteller om endringene som har skjedd i familien etter at faren ble verdens mektigste mann. Foto: NTB scanpix
SNAKKER OM KRITIKKEN: Eric Trump, den nest eldste sønnen til USAs president Donald Trump, forteller om endringene som har skjedd i familien etter at faren ble verdens mektigste mann. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I et nytt intervju med Westchester Magazine snakker president Donald Trumps nest eldste sønn, Eric Trump (34), og kona Lara (35) om hvordan det er å være en del av den berømte familien.

Han beskriver blant annet hvordan farens liv ble brått endret den dagen han fortalte at han ville stille til valg som USAs president.

Det var 16. juni 2015 at Donald Trump kom vinkende ned rulletrappa i Trump Tower og annonserte sitt presidentkandidatur for Det republikanske paritet.

Slagordet «Make America Great Again!» ble dermed etablert.

- Pappas liv har blitt mye verre etter at han bestemte seg for å stille som president. Han trengte ikke å gjøre det, men han var ekstremt frustrert over hvor landet vårt var på vei, sier 34-åringen.

Bryr seg ikke om kritikken

9. november 2016 var det klart. Donald Trump ble USAs nye president.

Siden den gang har han blitt hyppig omtalt i media, og kritikken har mildt sagt strømmet på. Presidentsønnen legger ikke skjul på at det tidvis har vært hardt å stå på sidelinja.

- Vi sto midt på scenen sammen med pappa gjennom kampanjen og hele veien videre, sier han til magasinet.

34-åringen har også selv opplevd hvordan livet har endret seg de siste åra, og har blant annet blitt gjort narr av i humorprogrammet «Saturday Night Live».

Det bryr han seg ikke stort om, og klarer fint å håndtere at han selv, inkludert storebror Donald Trump Jr. (40) og storesøster Ivanka (36), stadig blir utsatt for humoristiske sketsjer.

Han mener imidlertid at lillesøster Tiffany (24) og lillebror Barron (12) skal få være i fred.

- Vi er voksne, og har utviklet en slags rustning. Men Barron og Tiffany burde være 100 prosent utenfor grensene, sier han.

INTERVJU: Eric Trump mener demokrater ikke er ekte mennesker for ham. Det sier at i et intervju med Sean Hannity. Video: CNN Vis mer

Ønsker gjenvalg

USAs president har selv erkjent at han savner sitt gamle liv, og at jobben som verdens mektigste mann ikke er så enkel som han trodde. Likevel er han fast bestemt på å kjempe mot gjenvalg i 2020.

Nylig snakket Trumps ekskone, Ivana Trump (69) ut i et intervju med New York Post, der hun blant annet rådet eksmannen om å holde seg til å spille golf og nyte formuen sin.

- Han har et fint liv, og har alt han trenger. Donald vil være 73-74 år ved neste valgperiode, sa hun.

Donald og Ivana var gift fra 1977 til 1992, og jobbet tett sammen på ulike eiendomsprosjekter frem til de skilte lag etter femten år sammen. Skilsmissen fikk stor oppmerksomhet takket være historiene om at Donald Trump hadde hatt en affære med skuespilleren Marla Maples, som seinere ble hans andre kone.

- Pappa jobbet døgnet rundt

Erics storebror, Donald Jr., har tidligere uttalt at overskriftene gikk hardt inn på ham. Eric, som var kun seks år da mora og faren skilte seg, har fortalt til New York Times at han gjennom hele oppveksten har ansett storebroren som en mentor.

- Han oppdro meg på mange måter. Pappa, som jeg elsker og setter pris på, jobbet alltid 24 timer i døgnet, sa han i 2006.

#Wolfpack

Et innlegg delt av Eric F. Trump (@erictrump)

Kun seks måneder før Donald Trump annonserte at han skulle stille til presidentvalget, giftet Eric seg med kona Lara på Donald Trumps landsted, Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida.

Da hadde de vært kjærester i ni år.

Ekteparet ble foreldre for første gang i september til sønnen Eric Luke Trump, og de stolte foreldrene deler ofte bilder av sin lille sønn på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer