«Paradise»-Aleksander:

«Paradise»-Aleksander: - Jeg kjenner ikke meg selv igjen

Reality-stjernen forklarer årsaken bak den store forandringen. 

FØR OG ETTER: Disse to bildene er tatt med nøyaktig ett års mellomrom. Bildet til venstre er fra desember 2015, mens bildet til høyre ble tatt like før Aleksander Sæterstøl sjekket inn på «Paradise Hotel», altså i desember 2016. Foto: Privat
FØR OG ETTER: Disse to bildene er tatt med nøyaktig ett års mellomrom. Bildet til venstre er fra desember 2015, mens bildet til høyre ble tatt like før Aleksander Sæterstøl sjekket inn på «Paradise Hotel», altså i desember 2016. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-deltaker Aleksander Sæterstøl (20) har ikke lagt skjul på at han er opptatt av å bevare en veltrent kropp.

Men for kun et år siden var ikke Sæterstøl like fornøyd med sitt eget utseende. Da gikk han nemlig opp nesten 20 kilo, og ble nærmest ugjenkjennelig.

- Alle jeg viser bildet til blir overrasket. Jeg kjenner ikke meg selv igjen, og ikke vennene mine heller, sier han om det ett år gamle bildet av seg selv.

Det var for cirka halvannet år siden at bergenseren gikk inn for å legge på seg, noe han klarte via hardtrening og enorme mengder med mat.

- Jeg har vært tynn hele livet, men så fant jeg ut at man bør legge på seg litt for å bygge muskler. Så jeg trente tungt og spiste helt sykt mye. Jeg måtte ligge på siden da jeg la meg, for jeg var så stappmett. Jeg følte nesten at jeg var gravid, forklarer han til Seoghør.no.

- Folk ble bekymret

Det tok kun et halvt år før 20-åringen var ti kilo tyngre.

- Jeg ble så oppblåst i hele kroppen. Jeg gikk vel opp nesten 20 kilo til sammen. Folk trodde at jeg gikk på anabole steroider fordi jeg var så oppblåst. Folk rundt meg ble bekymret, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer