Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel»:

«Paradise»-Aleksander ble fraktet til legevakten i ambulanse

- Jeg trodde jeg skulle dø.

FRAKTET TIL LEGEVAKTEN: Lørdag kveld ble «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fraktet til legevakten med ambulanse. Hans realitykollega Martine Lunde beskriver hendelsen som skremmende. Foto: Martine Lunde
FRAKTET TIL LEGEVAKTEN: Lørdag kveld ble «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fraktet til legevakten med ambulanse. Hans realitykollega Martine Lunde beskriver hendelsen som skremmende. Foto: Martine Lunde Vis mer

«Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fryktet han skulle dø, etter han måtte hentes i ambulanse på byen i Oslo i helgen.

I et nytt innlegg på bloggen til hans «Paradise Hotel»-venninne Martine Lunde i går kveld ble det kjent Sæterstøl ble fraktet til legevakten lørdag kveld.

- Ble veldig rar

- Vi hadde vært ute, så var det noen som ville spandere alkohol på oss. Vi tok i mot, men plutselig merket vi at Aleksander begynte å bli veldig rar, så jeg prøvde å få han med meg ut, forteller Lunde til Seoghør.no og fortsetter:

FIKK HJELP: Det ble en litt annen avslutning på byturen lørdag kveld enn Martine og Aleksander hadde sett for seg. Foto: Martine Lunde
FIKK HJELP: Det ble en litt annen avslutning på byturen lørdag kveld enn Martine og Aleksander hadde sett for seg. Foto: Martine Lunde Vis mer

- Han var rar i blikket, og hadde egentlig ikke drukket særlig mye, forklarer hun.

Lunde beskriver hendelsen som skremmende ettersom hun aldri hadde sett Sæterstøl på den måten før. Spesielt skremmende var det når de kom tilbake til leiligheten.

- Han falt sammen, hadde panikk og begynte å gråte. Han klarte nesten ikke å snakke engang, og han klarte ikke å bevege på seg.

- Grunde («Paradise Hotel»-deltaker Grunde Myhrer, journ.anm) kom for å hjelpe oss, og vi bestemte oss for å ringe ambulansen. Han satt på gulvet og rista, og sa han kom til å dø.

- Jeg ble helt gelé i kroppen

Sæterstøl selv forteller til Seoghør.no at han merket utover kvelden at noe ikke var som det skulle.

DRAMATISK: Paradise-Aleksander ble redd da han brått ble dårlig på byen. Foto: Kine Falch, Se og Hør.
DRAMATISK: Paradise-Aleksander ble redd da han brått ble dårlig på byen. Foto: Kine Falch, Se og Hør. Vis mer

- Jeg merket at jeg ikke bare var full, men at det var noe mer bak det. Jeg ble helt gelé i kroppen og jeg «blacka» helt ut. Jeg husker lite, men jeg ble dobbelt så svimmel, jeg skalv og hjertet begynte å dunke kjempefort. Jeg har vært full mange ganger, men dette var noe helt annet.

- Jeg trodde jeg skulle dø.

Fikk noe i drinken

«Paradise»-profilene er overbevist om at noe ble puttet i drinken til Sæterstøl, og de synes det er skummelt å tenke på hvilke hensikter folk kan ha på byen.

- Det var en veldig ubehagelig opplevelse. Vi kommer til å tenke oss godt om før vi tar i mot alkohol på byen fremover. Vi må passe godt på glassene våre, og ikke ta i mot drikke, konstaterer de begge.

De har foreløpig ikke tenkt til å anmelde saken, fordi de tror det er vanskelig å finne ut hvem som gjorde det.

- Vi vet ikke hvem som gjorde det, så det er vanskelig å anmelde. Vi tror bare disse menneskene er hyggelige, men vi vet jo aldri hvilke hensikter de har, sier Lunde til Seoghør.no.

SLÅTT UT: Aleksander Sæterstøl ble helt slått ut av hendelsen lørdag, men forteller Seoghør.no at han har det fint nå. Foto: Martine Lunde
SLÅTT UT: Aleksander Sæterstøl ble helt slått ut av hendelsen lørdag, men forteller Seoghør.no at han har det fint nå. Foto: Martine Lunde Vis mer

- Jeg snakket med så mange, så det er jo umulig å finne ut hvem det var, men jeg synes det er veldig dumt at noen kan gjøre noe sånn. Det er nok noen som prøver å ødelegge for meg. Jeg skal ikke ta i mot drikke fra alle fremover. Dette er jo ganske alvorlig, sier Sæterstøl.

- Hvordan har du det nå?

- Jeg har det veldig fint nå, men jeg trodde virkelig jeg skulle dø når det var på sitt verste.

Hadde sex på «Paradise Hotel»

Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde er begge to med i årets utgave av «Paradise Hotel» og de fikk raskt en god tone etter at sistnevnte sjekket inn i TV 3s realityserie.

I forrige uke ble seerne vitne til at det ble mer enn vennskapelig kontakt mellom de to romkameratene.

FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslørte i i forrige ukes «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3
FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslørte i i forrige ukes «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3 Vis mer

Etter en svært fuktig togafest hoppet de to til køys sammen.

Dagen etter betrodde Sæterstøl seg til realitykollegaen Petter Sjurseth Berg (20) om hva som hadde skjedd:

- Vi måtte gjøre det såpass rolig så det ikke så ut som vi hadde sex.

Stadig sterkere følelser

Martine Lunde fortalte i ettertid til Seoghør.no at hun ikke angrer på det som har skjedd.

- Det som er viktig for meg å få frem, er at innspillingen varer døgnet rundt, mens det er kun en time hver dag som vises på TV. Folk har ikke fått se alle de gode samtalene jeg har hatt med Aleksander på dagtid, for eksempel.

- Vi hadde god kjemi fra starten og så utviklet det seg. Det er ikke sånn som det kan virke på TV, at vi bare begynte å kline i senga hver kveld.

Klipp fra «Paradise Hotel» på TV 3, 2017 Vis mer

Martine la heller ikke skjul på at hun har stor sans for Aleksander, og at de har hatt mye kontakt også etter at de kom hjem til Norge.

- Han er en utrolig snill person som bryr seg om andre, og så ser han jo veldig bra ut. Selv om han bor i Bergen og jeg i Oslo, så møtes vi ganske ofte.

- Fantastisk jente

Både Martine og Aleksander avviste til Seoghør.no at de er blitt kjærester, men Sæterstøl sa han har vært på flere dater med sin realitykollega.

- Du kan si at vi dater, ja. Martine er en fantastisk bra og snill jente med et godt hjerte, sa han til Seoghør.no.

Han fortalte også at sengeleken ikke var planlagt.

- Det var absolutt ikke planlagt, men når det først var skjedd så angrer jeg ikke. Sex er jo den naturligste ting i verden.

- Vi hadde hatt god kontakt lenge, og etter hvert så blir man jo litt seksuelt frustrert, sa han til Seoghør.no.