«Paradise Hotel»:

«Paradise»-Aleksander ble fraktet til legevakten i ambulanse

- Jeg trodde jeg skulle dø.

FRAKTET TIL LEGEVAKTEN: Lørdag kveld ble «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fraktet til legevakten med ambulanse. Hans realitykollega Martine Lunde beskriver hendelsen som skremmende. Foto: Martine Lunde
FRAKTET TIL LEGEVAKTEN: Lørdag kveld ble «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fraktet til legevakten med ambulanse. Hans realitykollega Martine Lunde beskriver hendelsen som skremmende. Foto: Martine Lunde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fryktet han skulle dø, etter han måtte hentes i ambulanse på byen i Oslo i helgen.

I et nytt innlegg på bloggen til hans «Paradise Hotel»-venninne Martine Lunde i går kveld ble det kjent Sæterstøl ble fraktet til legevakten lørdag kveld.

- Ble veldig rar

- Vi hadde vært ute, så var det noen som ville spandere alkohol på oss. Vi tok i mot, men plutselig merket vi at Aleksander begynte å bli veldig rar, så jeg prøvde å få han med meg ut, forteller Lunde til Seoghør.no og fortsetter:

- Han var rar i blikket, og hadde egentlig ikke drukket særlig mye, forklarer hun.

Lunde beskriver hendelsen som skremmende ettersom hun aldri hadde sett Sæterstøl på den måten før. Spesielt skremmende var det når de kom tilbake til leiligheten.

- Han falt sammen, hadde panikk og begynte å gråte. Han klarte nesten ikke å snakke engang, og han klarte ikke å bevege på seg.

- Grunde («Paradise Hotel»-deltaker Grunde Myhrer, journ.anm) kom for å hjelpe oss, og vi bestemte oss for å ringe ambulansen. Han satt på gulvet og rista, og sa han kom til å dø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer