Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise»-deltaker kastet opp da hun så seg selv på TV

- Du må takle mye ved å være med på dette.

- INGEN MOBBER: «Paradise Hotel»-deltaker Caroline Knutsen ble dårlig da hun så hvordan hun ble framstilt i gårsdagens episode. Foto: TV3
- INGEN MOBBER: «Paradise Hotel»-deltaker Caroline Knutsen ble dårlig da hun så hvordan hun ble framstilt i gårsdagens episode. Foto: TV3 Vis mer

||| - Jeg syntes det var veldig vondt å se på, jeg ble dårlig rett og slett. Jeg kastet opp tre ganger, sier «Paradise Hotel»-deltaker Caroline Knutsen til Dagbladet.

Seher.no skriver i dag at Knutsen reagerer kraftig på hvordan hun ble representert i gårsdagens episode av realityprogrammet på TV3.

- Klippet for mye
Her sitter 23-åringen sammen med de tre andre deltakerne Stine-Marie Lothe Svendsen, Thea Bråthen Christensen og Tine Helene Valle ved bassengkanten. De fire snakker om at de mangler flere eiendeler, og diskuterer hvorvidt en av de andre deltakerne, Victoria Norrman, kan stå bak.

- Jeg følte at jeg ble en mobber, og det er absolutt ikke meg, sier Knutsen.

Hun mener at TV3 har klippet vekk flere essensielle deler fra samtalen mellom de fire. Jentene ba seinere Norrman om unnskyldning, men dette ble heller ikke inkludert i gårsdagens episode.

- I tillegg ble vi enige om å gå og sjekke alle rommene, men det viste de heller ikke. De viste bare at vi gikk inn på Victorias rom, sier Knutsen.

- Må takle mye- Det er jo en kjent sak at realityprogrammer blir klippet, du var ikke bekymret for dette i utgangspunktet?

- Jeg var jo fullt klar over dette før jeg ble med, og visste at det kunne skje, men jeg var egentlig ikke så veldig bekymret, for jeg vet hvordan jeg pleier å oppføre meg, sier Knutsen.

Hun føler ellers at hun er blitt riktig framstilt i programmet, og hendelsen i gårsdagens episode gjør heller ikke at Knutsen angrer på realitydeltakelsen.

- Du må jo takle mye ved å være med på dette her. Men jeg synes det er veldig bra, for jeg føler selv at jeg styrker meg selv tusen ganger for hver dag som går, sier hun.

- SyndInformasjonskonsulent i TV3, Øyvind Skovli, sier at TV3 synes det er synd om Caroline ikke kjenner seg igjen i gårsdagens episode.

- Men vi står like fullt og helt inne for hvordan den er klippet. Noe må alltid redigeres vekk med så mye råmateriale, men vi er alltid opptatt av at historiene skal fortelles slik de faktisk foregikk, sier han til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media