Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise»-deltakere er blitt kjærester: - Det ble veldig mye mas

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl var lei av å holde forholdet hemmelig. 

FANT LYKKEN PÅ TV: «Paradise Hotel»-paret Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) bekrefter at de er kjærester. Foto: Privat
FANT LYKKEN PÅ TV: «Paradise Hotel»-paret Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) bekrefter at de er kjærester. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble tidlig kjent at «Paradise Hotel»-deltakerne Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) fikk en god tone etter at sistnevnte sjekket inn i TV3s realityserie.

Duoen var de første som hoppet til køys i årets sesong, noe de iherdig prøvde å skjule for kameraene.

TILBUD: Aleksander Sæterstøl har fått mange forespørsler etter deltakelsen i «Paradise Hotel». Han har blant annet blitt tilbudt 400 000 kroner for å spille i homopornofilm. Video: TV 2 Vis mer

Etter innspillingen fortsatte Aleksander og Martine å holde den nære kontakten. Men om de var kjærester ville ingen av dem svare på. Før nå.

- Skjedde naturlig

Mandag ettermiddag avslører Martine på sin egen blogg at hun og Aleksander har prøvd å skjule forholdet, men at de har vært kjærester i rundt to måneder allerede.

Dette bekrefter paret også til Seoghør.no.

- Vi har egentlig vært sammen siden vi kom hjem fra hotellet i mars, men har valgt å holde det hemmelig. Det har etter hvert blitt veldig mye mas, og folk har nok skjønt at vi er kjærester. Så nå velger vi å fortelle det, forteller Martine.

Aleksander sier at forholdet utviklet seg helt naturlig og at han er veldig lykkelig sammen med henne.

- Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra.

Men duoen har foreløpig ingen planer om å flytte sammen.

- Nei, vi har ikke tenkt på det ennå, vi får bare se hva som skjer framover. Vi har det veldig bra sammen.

- ÆSJ!: «Paradise Hotel»-deltager Martine Lunde møtte sin største frykt. Mens det hele pågikk, måtte hun svare på ti kjappe spørsmål, blant annet på hva hun føler for deltageren Aleksander Sæterstøl. Video: Kine Falch / Ingrid Cogorno Vis mer

- Ser veldig bra ut

Martine Lunde har aldri lagt skjul på at hun lenge har hatt et godt øye til kjæresten.

- Han er en utrolig snill person som bryr seg om andre, og så ser han jo veldig bra ut. Selv om han bor i Bergen og jeg i Oslo, så møtes vi ganske ofte, fortalte hun til Seoghør.no tidligere i vår.

Lunde sjekket inn på hotellet i uke to, men var da allerede kjent for mange.

De siste åra har nemlig jobben hennes vært å dele bilder på sosiale medier, og etter Paradise-deltakelsen har hun også gjort suksess med bloggen sin.

- Jeg driver med Instagram på fulltid og tjener penger på kontoen min. Det er veldig gøy, har hun tidligere fortalt til Seoghør.no.

Oslo-jenta har per dags dato 163 000 følgere på Instagram, men antallet var også skyhøyt før hun ble TV-kjendis.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer
DET BESTE SIDEN BILL CLINTON: Asle Hansen lar seg imponere over sex-bortforklaringen til Aleksander og Martine. Og han lar seg imponere over Rebeccas villdyr-reaksjon. Video: Asle Hansen / Lise Rafaelsen Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!