«Paradise Hotel»

«Paradise»-duo fant kjærligheten, men ikke på tv

Deltok i hver sin sesong. 

BLE KJÆRESTER: De tidligere Paradise Hotel-deltakerne Ole Christian Løvold og Tina Hagen bekrefter til Seoghør.no at de er et par. Foto: Privat
BLE KJÆRESTER: De tidligere Paradise Hotel-deltakerne Ole Christian Løvold og Tina Hagen bekrefter til Seoghør.no at de er et par. Foto: PrivatVis mer

Ole Christian Løvold (28) og Tina Hagen (27) har begge kjempet om «Paradise Hotel»-kronen i henholdsvis 2011 og 2015-utgavene av den populære realityserien på TV3.

Men selv om ingen av dem gikk til topps i Mexico, har de truffet blink hjemme i Norge med hverandre.

Til Seoghør.no bekrefter det to at de har blitt kjærester.

- Ja vi, er kjærester. Vi har kjent hverandre i litt over tre år, men ble sammen nå i november, sier paret.

Møttes på hjemmefest

Ole Christian og Tina bor i kort avstand fra hverandre i Modum kommune i Buskerud.

Paret traff hverandre første gang på en hjemmefest hos en av Tinas venner.

- Det beste med Tina er at vi har så god kjemi. Og så er det ikke mange som ler av vitsene mine, men det gjør hun, sier Ole Christian.

- Vi har det veldig bra sammen, sier Tina til Seoghør.no.

- Når vi tok opp kontakten og begynte å møtes for å gå turer, lage mat sammen, trene eller bare slappe av, så falt alt bare naturlig sammen.

- Vi har veldig like personligheter og vi prater utrolig bra sammen, så det tok ikke lang tid for min del , før jeg skjønte at det kunne bli et veldig bra forhold, legger hun til.

Røk ut en uke før finalen

Ole Christian røk i 2011 ut kun en uke før finalen.

Exiten kom etter at deltakerne fikk mulighet til å vrake sin partner ved å krysse en linje, men Ole Christian var ikke førstemann til å sette foten ned.

- Det var bittert å ryke ut så nær finalen, fordi jeg tror jeg ville hatt en god sjanse til å vinne, sa han den gang til Seoghør.no.

Tina røk i 2015 ut i en parseremoni etter å ha blitt offer for en sammensvergelse fra flere av de andre kvinnelige deltakerne.

Etter at Emilie Fleime Svang la en hemmelig plan med flere av guttene, måtte Geithus-jenta pakke bagasjen.

Emilie sjokkerte alle sine realitykolleger da hun i siste sekund stilte seg bak Pierre Louis Olsson, og i valget mellom henne og Tina, var den svenske deltakeren ikke i tvil.

- Jeg er veldig lei meg og skuffet. Det var jo en opplevelse jeg hadde drømt om lenge og så klart vil man ikke ryke uke nummer to, sa Tina til Seoghør.no etter exiten.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.