Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2018

«Paradise»-duoen lurte «alle» trill rundt: - Mange reaksjoner

- De som kjenner oss vet at det bare var tull.

LURTE ALLE: Marius Pettersen og Newa Reza avslører at nyheten om en romanse mellom dem bare var en vits. Foto: Privat
LURTE ALLE: Marius Pettersen og Newa Reza avslører at nyheten om en romanse mellom dem bare var en vits. Foto: Privat Vis mer

Torsdag kveld ble dørene på «Paradise Hotel» lukket for denne gang, og Leo Faa (21) og Julie Grindbakken (21) sto igjen som vinnerne.

Det har vært en innholdsrik sesong, med høylytte krangler, spennende tvister og kjærlighet.

I slutten av april kunne Erik Anders Sæter (21) og Ingrid Fosså Aguiluz (21) avsløre overfor Dagbladet at de hadde funnet lykken.

Under torsdagens finalefest kunne også Julie Grindbakken (21) og Oskar Johansson (21) bekrefte at de har blitt kjærester.

Samme kveld avslørte «God kveld Norge» via Instagram-stories at Newa Reza (21) og Marius Pettersen (22) er kjærester og dermed er årets tredje «Paradise»-par.

Når Dagbladet konfronterer duoen med nyheten, kan de begge røpe at det hele bare var en spøk.

- Jeg og Marius har et veldig spøkete forhold, der vi alltid tuller med å kysse hverandre. Et skikkelig bror/søster-forhold egentlig, men jeg er så glad i han. Hvem vet, kanskje vi ender opp sammen i fremtiden?, sier Reza.

Bare gode venner

21-åringen legger ikke skjul på at hun har fått mange reaksjoner etter at nyheten ble delt, av folk som er nysgjerrige på hennes «nye forhold».

- De som kjenner oss vet at det bare var tull. Det har vært mange reaksjoner, men jeg har bare ikke svart på det, forklarer Reza.

Pettersen sier det samme som «Paradise»-venninna, at de har et nært vennskap. Likevel er det ikke noe romantikk i bildet.

- Nei, altså. Jeg er jo veldig glad i Newa, og har hatt et flørtende forhold hele tiden. Veldig mange trodde vi var sammen da «Paradise Hotel» begynte på tv, så da tenkte vi bare å dra opp den tråden igjen, sier han.

KJÆRESTER: Ingrid Aguiluz og Erik Sæter bekrefter i dette intervjuet med «Pærra-preik» at de har blitt kjærester etter «Paradise Hotel»-oppholdet. De avslører også at planlegger å flytte inn sammen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

Også han har fått noen reaksjoner på spøken.

- Noen har blitt overrasket og lurt på hva som har skjedd med Ina og Ann Marielle, sier han.

Mjøndalen-gutten hadde nemlig en flørt med både Ina Beate Kilnes og Ann Marielle Lipinska inne på hotellet.

Fikk melding av stjerneprodusent

Førstnevnte var Pettersen partner med store deler av oppholdet sitt, og sammen skapte de flere gode «Paradise»-øyeblikk i løpet av sin tid inne på hotellet.

Blant annet under «Mr. & Miss Paradise»-kåringen der gjestene på hotellet skulle lage sin egen låt til en melodi de fikk utdelt. Den beste låten, stemt frem av en profesjonell jury og de andre deltakerne, skulle vinne stor makt inne på hotellet.

ÅRETS SOMMERHIT?: Ina Kilnes og Marius Pettersen forteller om den massive responsen etter at de framførte en egenskrevet låt på «Paradise Hotel». Selveste Andreas Haukeland, bedre kjent under artistnavnet TIX, har også fått øynene opp for det noen mener er årets store sommerhit. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine FalchVis mer

Selv om det var Charlotte Helm og Kristian René Johansen som stakk av med seieren den gang, har imidlertid opptredenen til duoen fått oppmerksomhet i ettertid.

Ifølge Pettersen og Kilnes selv har de fått flere meldinger fra fans som ønsker å se de både på VG-lista i sommer og i Melodi Grand Prix.

Også selveste Andreas Haukeland, bedre kjent under artistnavnet TIX, fikk også fått øynene opp for det noen mener er årets store sommerhit, og sendte en melding til Kilnes.

- Jeg tuller ikke, hadde jeg vært dommer hadde dere fått en overlegen førsteplass med Du og jeg i Mexico. Jeg elsker den låten, skrev han i en melding til realitystjerna.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media