Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Grunde Myhrer:

Paradise-Grunde ble overrumplet av fansen på 17.mai: - Det her skjer ikke hele tiden, men det skjer av og til.

Det var vanskelig å komme til ordet da Dagbladet møtte Grunde Myhrer sammen med et hav av fans.

SOLLI: Paradise-Grunde var ikke alene om å legge 17.mai-feiringa si til Solli plass i Oslo. Grunde forteller om hemmelige tattoveringsplaner, Magic Mike-stripping i nye episoder av Paradise, og planene for 17-mai-feiringa resten av dagen. Reporter/foto/klipp: Anna Näumann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er vel kjent at «Paradise»-deltakerne liker en god fest, og det er heller intet unntak på selveste fest-dagen 17.mai, Norges egen bursdag.

For «Paradise Hotel»-deltakeren Grunde Myhrer (20) startet feiringen av den store nasjonaldagen med en sjampanjefrokost med kompisene. Turen gikk videre til «Bubbles og brunch» på Solli-plass i Oslo, hvor Dagbladet møtte Paradise Hotel-stjerna.

  • Se video øverst i saken!

- Her skal jeg feste i noen timer, uten alkohol selvfølgelig, også bærer det videre til et hageparty på Smedstad som jeg tror blir veldig bra, sier paradise hotel-stjerna til Dagbladet.

Deltakerne i TV3-serien «Paradise Hotel» er kjent for sine fuktige fester. Men Myhrer går mot strømmen i årets sesong. Han har nemlig aldri drukket alkohol og har heller ikke planer om å begynne med det første.

- Det beste med å ikke drikke alkohol på 17. mai, det er at jeg kan kjøre bil. Jeg kjører i dag og det er helt herlig. Da slipper du bakrusen og er frisk og opplagt i morgen. Du kan huske hele dagen. Nei, det er bare fordeler egentlig, sier han.

Men selv om paradise-stjerna ikke drikker, har han ingen planer om å bli en sjafør for resten av kompisgjengen på 17. mai.

- Nei jeg er ganske lei av å kjøre folk hjem, jeg blir nok fyren som danser på bordet har det jævlig gøy og koser meg. Så kjører jeg hjem, aleine, forteller han.

Gratulerer med dagen🎉🇳🇴

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

Iført finstasen var det nemlig flere som ville ha en bit av 20-åringen. Flere ivrige fans flokket seg rundt og ville gjerne få et bilde og en kommentar fra den populære reality-stjerna.

  • Se video øverst i saken!

- Det her skjer ikke hele tiden, men det skjer av og til. Det er veldig hyggelig, og jeg setter veldig pris på det, sier Myhrer til Dagbladet.

Elsker barnetoget

ALLTID EDRU: En av årets «Paradise Hotel»-deltagere, Grunde Myhre, forteller om hvorfor han holder seg unna alkohol, også inne på hotellet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Det er lett å forstå at Myhrer er spesielt glad i 17.mai. Og hadde han fått velge selv hadde han gjerne båret fanen i barnetoget.

- Nå er jeg desverre litt for gammel til å gå i barnetog, men jeg skulle gjerne båret fanen i barnetoget. Det er en spesiell måte å feire nasjonaldagen på. Det er noe særegent med Norge. Jeg er litt najonalistisk, det betyr mye for meg å være norsk, kongehuset og nasjonalsangen og sånt, sier han til Dagbladet.

Myhrer er faktisk så tilhenger at han på et tidspunkt vurderte å tattovere et norsk symbol på kroppen.

- Jeg har faktisk vurdert å tattovere H5, for Kong Harald, den dagen han dør. Det har jeg faktisk vurdert helt seriøst. Eventuelt riksvåpenet, sier han.

Bombadert av hatmeldinger

Til tross for de mange fansene som flokker seg rundt 20-åringen, er det ikke bare positive sider med mye oppmerksomhet.

Myhrer var nemlig den første som røk ut av årets Paradise Hotel sesong, etter en felles beslutning hos jentene. Det var hovedsakelig etter at han kom tilbake igjen i programmet, at hatmeldingene begynte å strømme inn.

I et tidligere intervju med Dagbladet forteller han at mye av hetsen kommer via nettsamfunnet Jodel og Instagram, men at han også opplever at folk kommer direkte bort og peker, ler og slenger stygge kommentarer.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Det går på utseendet mitt, ting jeg sier, hvordan jeg snakker og hvordan jeg er. Det er alt fra at jeg er en taper, ekkel, creepy, at jeg fortjente å ryke, til mye grovere ting. Noen har også truet at jeg bør se ut av vinduet, fordi de står utenfor, fortalte han.

- Kommentarene setter seg

Grunde Myhrer forklarte at han har valgt å slette Jodel for å overse noe av hetsen. I tillegg har han gjort telefonnummeret sitt skjult.

- Jeg reagerer egentlig med litt sjokk over at det er mulig å skrive, og ikke minst ringe, til en person og si det som blir sagt. Etter å ha vært på TV i to dager, så tror folk at de kjenner meg og vet hvem jeg er, sa han og fortsatte:

- Hetsen gjør jo helt klart noe med meg. Selvfølgelig tenker man over det man leser, men jeg prøver å unngå og lese mest mulig. Jeg vet at de som ofte skriver slike kommentarer bare er misunnelige og vil rakke ned på meg for å føle seg bedre. Det går jo helt klart inn på meg. Det meste preller av, men det er jo enkelte kommentarer som setter seg.

«CHEST PUMP»: Grunde Myhrer har et triks i baklomma når han er på dansegulvet, og han innrømmer at det tiltrekker seg oppmerksomhet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer