Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Grunde Myhrer:

«Paradise»-Grunde har fått seg kjæreste

Det er slutt på singellivet for «Paradise Hotel»-profilen.

HAR FÅTT KJÆRESTE: «Paradise»-Grunde Myhrer er en av deltakerne i høstens «Skal vi danse». Nå bekrefter han at han har fått seg kjæreste. Video: Nicolai Aagaard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag ble det kjent at den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Grunde Myhrer (20) er en av deltakerne i høstens utgave av «Skal vi danse» på TV 2.

Men dansetrening og heftige rytmer er ikke det eneste nye i den populære TV-profilens liv om dagen.

Til Dagbladet avslører han at han har fått seg kjæreste. Men navnet på den utkårede vil han ikke røpe.

AKTUELL: «Paradise Hotel»-profilen Grunde Myhrer (til høyre) ble mandag lansert som en høstens Skal vi danse-kjendiser. Videre er disse med: Cengiz Al, Hedda Kise, Helene Olafsen, Erlend Elias, Tommy Steine, Trude Drevland, Anna Rasmussen, Ida Gran-Jansen, Geri Schau, Erik Follestad og Jorun Stiansen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
AKTUELL: «Paradise Hotel»-profilen Grunde Myhrer (til høyre) ble mandag lansert som en høstens Skal vi danse-kjendiser. Videre er disse med: Cengiz Al, Hedda Kise, Helene Olafsen, Erlend Elias, Tommy Steine, Trude Drevland, Anna Rasmussen, Ida Gran-Jansen, Geri Schau, Erik Follestad og Jorun Stiansen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har fått meg kjæreste, men vil holde det for meg selv. Men jeg er ikke singel lenger, sier han med et smil.

Grunde bekrefter også at kjærligheten oppsto etter at han kom hjem fra Paradise-innspillingen i Mexico.

At Grunde er svært populær blant det motsatte kjønn var lett å se da Dagbladet møtte ham i Oslo på 17. mai.

Iført finstasen var det nemlig flere som ville ha en bit av 20-åringen. Flere ivrige fans flokket seg rundt og ville gjerne få et bilde og en kommentar fra den populære reality-stjernen.

- Det her skjer ikke hele tiden, men det skjer av og til. Det er veldig hyggelig, og jeg setter veldig pris på det, sa Grunde til Dagbladet.

Men Grunde har også opplevd å få hetsende kommentarer etter seg på nettsamfunnene Instagram og Jodel etter Paradise-deltakelsen.

SOLLI: Paradise-Grunde var ikke alene om å legge 17.mai-feiringa si til Solli plass i Oslo. Grunde forteller om hemmelige tattoveringsplaner, Magic Mike-stripping i nye episoder av Paradise, og planene for 17-mai-feiringa resten av dagen. Reporter/foto/klipp: Anna Näumann Vis mer

- Kommentarene setter seg

Grunde Myhrer forklarte at han har valgt å slette Jodel for å overse noe av hetsen. I tillegg har han gjort telefonnummeret sitt skjult.

- Jeg reagerer egentlig med litt sjokk over alt det er mulig å skrive, og ikke minst ringe, til en person og si det som blir sagt. Etter å ha vært på TV i to dager, så tror folk at de kjenner meg og vet hvem jeg er, sa han tidlig i sesongen og fortsatte:

- Hetsen gjør jo helt klart noe med meg. Selvfølgelig tenker man over det man leser, men jeg prøver å unngå og lese mest mulig. Jeg vet at de som ofte skriver slike kommentarer bare er misunnelige og vil rakke ned på meg for å føle seg bedre.

- Men det går jo helt klart inn på meg. Det meste preller av, men det er jo enkelte kommentarer som setter seg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!