«Paradise Hotel» 2017:

«Paradise Hotel»-deltakeren har aldri drukket alkohol : - Vil ikke ødelegge kroppen

Grunde Myhrer (20) er avholdsmann. 

ALLTID EDRU: En av årets «Paradise Hotel»-deltagere, Grunde Myhre, forteller om hvorfor han holder seg unna alkohol, også inne på hotellet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sesong av «Paradise Hotel» er i gang, og ti gutter og fem jenter har sjekket inn på luksushotellet i Mexico.

Realityserien sendes på TV3 for niende året på rad, og deltakerne vil by på alt fra taktiske spill, tårer, varme følelser og fyll.

Sistnevnte er for øvrig ikke noe vi får se fra deltaker Grunde Myhrer (20). Han røper at han holder seg langt unna alkohol, noe han har gjort hele livet.

  • Se video øverst i saken!

- Man kan vel kalle meg avholdsmann, men det er en betegnelse jeg egentlig ikke liker så godt. Årsaken til at jeg ikke drikker er på grunn av idretten og helsa. Jeg vil ikke ødelegge kroppen med å drikke alkohol. Jeg har slitt mye med helsa den siste tiden, og vil ikke gjøre det noe verre, sier Myhrer.

AKTIV IDRETTSMANN: Grunde Myhrer har valgt å fokusere på sport og en sunn livsstil, og bestemte seg derfor for lenge siden at alkohol ikke skal være en del av livet hans. Foto: Kine Falch
AKTIV IDRETTSMANN: Grunde Myhrer har valgt å fokusere på sport og en sunn livsstil, og bestemte seg derfor for lenge siden at alkohol ikke skal være en del av livet hans. Foto: Kine Falch Vis mer

- Gikk veldig fint

20-åringen mener selv at valget om å holde seg unna alkohol, ikke preget hotelloppholdet.

- Det gikk veldig fint. Ingen av de andre deltakerne visste det. Morten ante ugler i mosen ganske tidlig, men jeg sa ikke noe før senere, sier han.

Myhrer driver aktivt med svømming, men måtte ta en pause fra idretten da han i fjor røk et bånd i ankelen og måtte operere. Kun måneder før dette, opererte han også bihulene.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

- Jeg sliter fortsatt med svømmingen. Jeg trener og trener, men får ikke noen resultater. Jeg kan få resultater på styrkerommet, men når jeg kommer i bassenget, er det ikke det samme som før. Jeg tror kroppen er veldig sliten, sier han, og legger til at han ikke tror han hadde meldt seg på reality-serien dersom formen var på topp.

- Har kyssa med alle

Det var mandag kveld at årets sesong av «Paradise Hotel» ble sparket i gang, og alle deltakerne møtte opp på utestedet Stratos i Oslo for å feire begivenheten.

Realitystjernene er ikke akkurat kjent for å holde noe tilbake, og kyssing var noe de tok opp da Seoghør.no møtte dem under premierefesten.

- Jeg tror jeg kyssa omtrent alle på hotellet, sa Andrea Sveinsdottir (21).

- Det er jo «flasketuten peker på» som får kjørt seg, så jeg tipper alle har kyssa med alle, sa også Morten Botten (20) på festen.

- MISTET TELLINGEN: Mandag 13. mars, var det premiere på den nye sesongen av «Paradise Hotel». Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslørte hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer Vis mer

Botten fikk seg også en stor overraskelse i sesongens første episode, da venninna Martine Johansen (20), som han bor sammen med i et kollektiv i Oslo, også sjekket inn på hotellet.

- Jeg fikk helt sjokk da hun kom inn døra. Det var helt perfekt egentlig, for da hadde jeg en ny brikke å spille på, sa han om Johansen, som ble hans partner inne på hotellet.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

FRA SAMME KOLLEKTIV: Morten Botten og Martine Johansen havnet sammen på Paradise Hotel. Det ingen visste, var at de også bodde sammen i kollektiv på «utsiden». Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer