Gullruten 2018:

«Paradise Hotel»-Erik slo ut håret med Erna Solberg

«Paradise Hotel»-deltakeren og statsministeren var blant dem som slo ut håret på Gullruten-nachspiel.

GULLRUTEN: - Veldig stas, sa Paradise-deltaker Erik Sæter om kveldens dansepartner. Under Gullruten i Bergen svingte han og statsminister Erna Solberg seg om på dansegulvet. Video: Erik Sæter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg vil helst havne på nachspiel med Triana Iglesias i kveld, sa «Paradise Hotel»-aktuelle Erik Anders Sæter (21) med et lite smil til Dagbladet fra den røde løperen før Gullruten-utdelingen i går kveld.

Hvorvidt 21-åringen fikk akkurat dét ønsket oppfylt, er uvisst, men nachspiel ble det nå i alle fall på Sæter. Han fikk nemlig dratt med seg statsminister Erna Solberg på en aldri så liten svingom på dansegulvet.

- Som statsvitenskapsstudent var det jo helt ok å få svingt seg med statsministeren, for min del var hun dagens kuleste gjest, sier Sæter om møtet, og fortsetter:

- Jeg vil jo påføye at jeg tror Erna syns det var gøy å få lettet litt på dansefoten. Nå har jo både jeg og Erna vært borti ganske mye drama i det siste, hun mistet Sylvi og jeg mistet Ingrid. Så jeg tror det var bra for oss begge å få slått ut håret litt! Nå er vi ikke enige i alt politisk, men det lot oss ikke stoppe fra å danse litt og ha det gøy.

  • Se kjendisenes egne Instagram-bilder fra Gullruten-festen under.

Måtte prøve ut dansegulvet

Til Dagbladet kan Erna Solberg, som delte ut selveste hedersprisen under Gullruten, fortelle at festen etter prisutdelingen var morsom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer