Gullruten 2018:

«Paradise Hotel»-Erik slo ut håret med Erna Solberg

«Paradise Hotel»-deltakeren og statsministeren var blant dem som slo ut håret på Gullruten-nachspiel.

GULLRUTEN: - Veldig stas, sa Paradise-deltaker Erik Sæter om kveldens dansepartner. Under Gullruten i Bergen svingte han og statsminister Erna Solberg seg om på dansegulvet. Video: Erik Sæter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg vil helst havne på nachspiel med Triana Iglesias i kveld, sa «Paradise Hotel»-aktuelle Erik Anders Sæter (21) med et lite smil til Dagbladet fra den røde løperen før Gullruten-utdelingen i går kveld.

Hvorvidt 21-åringen fikk akkurat dét ønsket oppfylt, er uvisst, men nachspiel ble det nå i alle fall på Sæter. Han fikk nemlig dratt med seg statsminister Erna Solberg på en aldri så liten svingom på dansegulvet.

- Som statsvitenskapsstudent var det jo helt ok å få svingt seg med statsministeren, for min del var hun dagens kuleste gjest, sier Sæter om møtet, og fortsetter:

- Jeg vil jo påføye at jeg tror Erna syns det var gøy å få lettet litt på dansefoten. Nå har jo både jeg og Erna vært borti ganske mye drama i det siste, hun mistet Sylvi og jeg mistet Ingrid. Så jeg tror det var bra for oss begge å få slått ut håret litt! Nå er vi ikke enige i alt politisk, men det lot oss ikke stoppe fra å danse litt og ha det gøy.

  • Se kjendisenes egne Instagram-bilder fra Gullruten-festen under.
FINN.NO: Komiker Lisa Tønne ankom Gullruten med kjole og sko fra Finn.no. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Måtte prøve ut dansegulvet

Til Dagbladet kan Erna Solberg, som delte ut selveste hedersprisen under Gullruten, fortelle at festen etter prisutdelingen var morsom.

- Jeg hadde en hyggelig kveld på Gullruten og det var utrolig flott å få lov til å dele ut årets hederspris til Thomas Numme og Harald Rønneberg. Festen etterpå var morsom, og det stemmer at jeg prøvde dansegulvet i år også, sier statsminister Erna Solberg.

Feiret prisene

Alt som kan krype og gå av norske tv-kjendiser hadde i går samlet seg til den store prisutdelingen i Grieghallen i Bergen, og flere av gjestene kunne også gå hjem med gjeve priser i bagasjen.

NRK-serien «Heimebane» var utgangspunktet for hele tre priser. I tillegg til prisen for «beste dramaserie», kunne skuespiller Ane Dahl Torp (42) sikre seg prisen for «beste kvinnelige skuespiller», mens kollega Axel Bøyum vant prisen for «beste mannlige skuespiller» for sine roller.

- Dette er kjempestas, og akkurat det jeg håpet på, sa hun til Dagbladet, noe det også ser ut til på Instagram-bildene fra NRK-kollegaene.

Komikerne Morten Ramm (39) og Einar Tørnquist (35) vant prisen for beste reality med serien «Ramm og Tørnquist redder Norge», hvor de har reist landet rundt for å redde utrydningstruede bedrifter og virksomheter.

Sistnevnte var ikke i tvil om at kveldens feiring ville bli av den store sorten, da Dagbladet møtte duoen etter utdelingen.

- Nå blir det «makka» og MDMA, vitset Tørnqvist.

Om det ble nachspiel på sistnevnte, vites ikke, men om det så ble, er det liten tvil om at bildet han har lagt ut på Instagram etter utdelingen er av det beskjedne slaget.

Det ække no å laga no halloi for detta.

Et innlegg delt av Einar Tørnquist (@fleskedrikk)

Fikk hederspris

Under Gullruten i går kunne også Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (44) ta meg seg den gjeveste prisen av dem alle, nemlig selveste hedersprisen, for sine 15 år med «Senkveld».

Og det var selveste statsminister Erna Solberg som kunne overrekke TV2-programlederne prisen på scenen.

Etter utdelingen forklarte Numme at duoen den kommende uka skal reise rundt om i Norge for å dele ut billetter til sin siste «Senkveld»-sending, og vitset om at de konstant kommer til å være brisne som følge av seieren.

- Det blir nok seint i natt, uttalte Rønneberg.

Se kjendisenes private Gullruten-nachspiel under:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer