Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2017:

«Paradise Hotel»-premiere: - Har vært en del kyssing og kosing og klemming der inne

Deltakerne holdt ikke tilbake da de fortalte om realityoppholdet. 

- MISTET TELLINGEN: I kveld, mandag 13. mars, er det premiere på den nye sesongen av «Paradise Hotel». Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslører hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Mandag kveld var det duket for feiring og fest på Stratos i Oslo, da den niende sesongen av «Paradise Hotel» skulle på lufta for første gang. Deltakerne og deres venner hadde dukket opp for å se første episode for første gang sammen.

Realitydramaet, hvor flere ungdommer sjekker inn på et luksushotell i Mexico, har opp gjennom årene vist alt fra kjærlighet, krangling, sex, fyll og en god dose humor på tv.

PREMIERE: Mandag kveld var årets deltakere klare å se første episode av årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar
PREMIERE: Mandag kveld var årets deltakere klare å se første episode av årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

I år sjekker ti gutter og fem jenter inn samtidig inn på hotellet, og er klare for å vise seg frem mandag til torsdag i flere uker fremover. Og som vi har fått sett i de tidligere sesongene, sparer ikke deltakerne på noe for den norske seerfansen.

Nærhet i fokus

Seoghør.no var til stede da deltakerne skulle få se den første episoden sammen mandag kveld.

Der ble deltakerne spurte om hvordan oppholdet hadde gått for seg. Kyssing var noe av det deltakerne trakk fram.

KYSS: Det blir mye kyssing mellom deltakerne under innspillingen av realityserien. Her ser vi Morten Botten og Martine Johansen. Foto: Sølve Hindhamar
KYSS: Det blir mye kyssing mellom deltakerne under innspillingen av realityserien. Her ser vi Morten Botten og Martine Johansen. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

- Jeg tror jeg kyssa omtrent alle på hotellet, sier Andrea Sveinsdottir, som er en av deltakerne i årets sesong, til Seoghør.no på premierefesten.

I kjent stil er leken «flasketuten peker på» en klassiker under oppholdet for deltakerne. Sveinsdottir var ikke den eneste deltakeren som hadde fått nære forhold til de andre under oppholdet.

- Det er jo under «flasketuten peker på» at man får kjørt seg, så jeg tipper alle har kyssa med alle, sier deltaker Morten Botten på festen.

KYSSET ALLE: Mens noen ikke helt hadde tellingen på hvor mange man hadde kysset, var det andre som hadde kysset alle. Foto: Sølve Hindhamar
KYSSET ALLE: Mens noen ikke helt hadde tellingen på hvor mange man hadde kysset, var det andre som hadde kysset alle. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Se hele intervjuet øverst i artikkelen.

Var på Utøya

Nytt i år er at det er fokus på kvinner med sterk personlighet, der hver og en av dem har bein i nesa og er trygge på seg selv.

Blant dem er Sofie Nilsen som var en av mange ungdommer som var på Utøya under terrorangrepet for snart seks år siden.

- Jeg vil absolutt si at opplevelsen har gjort meg sterkere. Utøya førte med seg veldig mye vondt for veldig mange, så jeg skulle jo selvfølgelig ønske at det aldri hadde skjedd. Men å oppleve noe sånt har også gjort meg til den jeg er i dag. Jeg måtte fort bli voksen. Det var veldig tøft, sier hun.

Mange søkere

Pressekontakt i TV 3, Andreas Framnes, sier at han er fornøyd med årets sammensetting av deltakerne.

- Årets sesong byr på alt det «Paradise Hotel»-fansen ber om: Drama, romantikk, intriger, allianser og vanskelige valg. Deltakerne er håndplukket ut av en skyhøy bunke med søknadspapirer, og vi gleder oss stort til å vise dem frem for tv-seerne, sier han.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

- Mye originalt i år

Blant mange nye fjes i årets sesong, får vi også se noen kjente fjes hos mange. Halvor Harsem (28), den selvutnevnte kongen av Briskeby og bedre kjent som «kong Halvor», har nemlig tatt over rollen som web-reporter for TV 3s Viafree.

Tidligere er det Rasmus Wold (24) og Vida Lill Gausemel Berge (26), som har utfylt rollene som web-reportere.

Til Se og Hør kunne han avsløre at det vil bli mange bra temauker denne sesongen, noe han tror byr på mye moro.

- Det er mye originalt i år. Jeg sitter ikke veldig mye i kontrollrommet og følger med på det som skjer, men det jeg ser i sanntid er veldig morsomt.

Premieren sendes på TV 3 klokken 22.30 i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media