«Paradise Hotel»-Julie:

«Paradise Hotel»-profil ranet og truet med kniv

- Politiet anser dette som en veldig stygg sak.

TRUET MED KNIV: Fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Julie Grindbakken ble ranet i sitt eget hjem natt til fredag. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
TRUET MED KNIV: Fjorårets «Paradise Hotel»-vinner Julie Grindbakken ble ranet i sitt eget hjem natt til fredag. Foto: Marie Røssland / DagbladetVis mer

Den tidligere vinneren av realityprogrammet «Paradise Hotel», Julie Grindbakken (22) opplevde en svært ubehagelig hendelse natt til fredag.

Det er VG som først omtaler saken.

22-åringen delte en oppsiktsvekkende status på Facebook, rundt 04.00 hvor hun spurte om noen av vennene hennes på det sosiale mediet kunne ringe politiet.

«Livredd»

Videre skrev Grindbakken at mobiltelefonen hennes hadde blitt stjålet, før hun fulgte opp med nok en Facebook-status hvor hun meddelte at hun var livredd for at «de skulle komme tilbake».

Grindbakken fortalte videre at vedkommende hadde «tatt telefonen hennes, truet henne med kniv og at hun var hjemme alene».

ET PAR: «Paradise Hotel»-deltagerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avslørte at de er mer enn bare venner. Vis mer

I 07-tiden, tre timer senere, kom det nok en oppdatering fra 22-åringen hvor hun skrev at hun hadde hatt innbrudd i leiligheten sin hjemme i Bergen.

«De har skrudd av håndtakene på terrassen og rasert hele huset for å se etter penger og verdisaker. Jeg våknet med en kniv mot strupen», var noe av det Grindbakken opplyste på Facebook.

Ifølge 22-åringen låste hun seg inne på det ene rommet, og fortalte at politiet var raskt på stedet etter innbruddet.

Kjenning av politiet

Overfor Dagbladet bekrefter seksjonsleder ved Bergen sentrum politistasjon, Ole Bjørn Sveen, at politiet rykket ut etter melding om en hendelse i Nygårdsgaten i Bergen i natt.

- Mannen tok seg inn i et leilighetskompleks i Nygårdsgaten i Bergen. Vi har ikke kjennskap til om døren var ulåst, eller om han har brutt seg inn. Han tok seg inn i en leilighet og nærmest vekket en som sov. Han truet vedkommende med kniv og tok fra henne mobilen.

Sveen informerer at politiet var raskt på stedet, og fikk kontroll på mannen.

- Politiet anser dette som en veldig stygg sak. Kvinnen hadde et risp på halsen, og patruljene på stedet opplevde at hun var i sjokk som følge av hendelsen.

Mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av helgen.

- Han som er mistenkt og siktet i saken er en kjenning av politiet. Vi jobber med å få ham fengslet i dag.

ÉN TOK PENGENE: Det var Julie Grindbakken og Leo Faa som stakk av med seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Slik gikk det under troskapstesten. Video: TV 3 / Thomas Rasmus Skaug / Ingrid Cogorno Vis mer

Orker ikke kommentere

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Grindbakken. Overfor VG opplyser 22-åringen at hun ikke orker å kommentere saken nå.

Hun gir derimot tillatelse til å gjengi det hun har skrevet på Facebook.

Fjorårets «Paradise Hotel-vinner» fikk ingen alvorlige skader, men ble skremt av hendelsen.

«Ble skrevet noen statuser i sjokk og fortvilelse da jeg ikke hadde telefon selv og var livredd med to menn utenfor min tynne tredør til rommet», oppdaterte hun på Facebook.