«Ex on the Beach»:

«Paradise»-legenden gjør comeback - med broren

Discovery har fått med litt av en bukett på laget.

MANGE FELLES EX-KJÆRESTER: Pierre Louis og broren Daniel snakket med Rød Løper på premierefesten for "Ex on the Beach". Video/reporter: Kine Falch / Thea Hope / Rød Løper. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 20. august er det premiere på den etterlengtede andre sesongen av «Ex on the Beach». Fjorårets sesong ble umiddelbart en snakkis, og deltakerne vi ble kjent med har holdt seg i rampelyset siden da. De har hoppet videre til andre realityprosjekter, musikk og, vel, «influencing».

Den nye sesongen byr på et like interessant persongalleri, med flere som har lovet fyll, sex og krangling i beste sendetid på Dplay. Konseptet går som kjent ut på at en rekke deltakere får besøk av sine ekser - det så være i forstand av ekskjærste, tidligere flamme eller en du har ligget med.

Programmet ble spilt inn i januar, og i månedsvis har ivrige fans spekulert på hvilke ekser som kommer inn. Dagbladet kan nå avsløre at vi får møte en gammel realitykjenning i årets sesong, og at han tar med seg familien.

Brødre på stranda

Det har seg nemlig slik at Pierre Louis Olsson dukker opp i norske «Ex on the Beach». Han har vært å se i både den norske og svenske utgaven av «Paradise Hotel». I tillegg fikk han mye oppmerksomhet for sitt forhold med toppbloggeren Isabel Raad, som han møtte under innspillingen av den norske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer