«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise»-Marius' store sorg: - Aldri tenkt tanken på å gi opp

Mistet moren sin etter en ti år lang kamp mot kreften.

RØRT: Marius Pettersen og Kristian Jarland viser fram og forklarer tatoveringene sine. Kristian blir satt ut av Marius sine personlige mamma-tatoveringer. Video: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Marius Pettersen (22) fra Mjøndalen var den aller første som måtte sjekke ut av årets sesong av «Paradise Hotel». Likevel er han blant de siste gjenværende på tv-hotellet når det denne uka er finale.

Etter noen uker utenfor hotellet, kom en sprudlende og energisk Marius inn igjen i konkurransen. Hans positive framtoning skjuler noen svært tøffe tak og en bunnløs sorg.

Minnene er imidlertid merket på ham for alltid, på brystet og på armen. Den ene tatoveringen er en setning om det å aldri gi opp. Den andre er et kors og fødselsdatoen til moren. Og datoen da hun gikk bort.

Se video øverst i saken!

Det er snart gått tre og et halvt år siden 22-åringen mistet moren sin etter en ti år lang kamp mot kreften.

- Det familien min gikk gjennom i de ti åra var veldig tungt. Hun døde, ble gjenopplivet og havnet i koma i en ukes tid. Vi visste ikke hvordan hun ville være da hun våknet, om hun ville være seg selv eller om hun ville overleve i det hele tatt. Hun våknet som seg selv igjen, men så gikk det bare nedover etter det, sier reality-profilen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer