KJÆRESTER: Mayoo Indiran viser fram kjæresten Vanessa Wilson. De to har vært et par siden desember. Foto: Privat
KJÆRESTER: Mayoo Indiran viser fram kjæresten Vanessa Wilson. De to har vært et par siden desember. Foto: PrivatVis mer

Mayoo Indiran:

«Paradise»-Mayoo avslører kjæreste

Møttes på Instagram.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran gjorde seg svært godt bemerket som en populær deltaker (med mange gullkorn på lur), da han deltok i realityserien på TV3 i 2016.

To år etter at han ble et kjent ansikt for det norske folk, avslører Mayoo på sin private Instagram-profil at han har fått seg kjæreste. Realityprofilen har funnet kjærligheten med Vanessa Wilson.

Overfor Dagbladet forteller «Paradise»-profilen hvordan han møtte sin utkårede.

Kulturforståelse

- Vi møttes på internett. Jeg fant profilen hennes på Instagram og skrev til henne der, sier Mayoo til Dagbladet, som for øvrig er på Malta med kjæresten i skrivende stund.

Videre forklarer han at det var hennes etnisitet som først gjorde han interessert.

- Hun er halvt tamilsk og det gjorde henne mer attraktiv, sier han og legger til at hun derfor har mer kjennskap til hans egen kultur og landet foreldre hans kommer fra.

Paret skal ifølge Mayoo ha tekstet en liten stund før de møtte hverandre om lag en uke senere. Siden den gang har de to turtelduene tilbrakt mye tid sammen.

Han kan avsløre at de to ble et par i desember - det var i hvert fall da de begynte å «date ordentlig», forteller TV-profilen.

Kjent sitat

Mayoo ble for alvor kjent for alle sine kommentar på «Paradise Hotel». Det har han imidlertid ikke glemt selv heller.

Overfor Dagbladet trekker han nemlig fram sitatet han serverte norske tv-seere i 2016: «Jeg ønsker å finne en å avslutte livet mitt».

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Deltakerne surrer med sitatene inne på hotellet. Vis mer

- Jeg kan bekrefte at dette er drømmedama, men jeg kommer ikke til å avslutte livet mitt, men heller leve lykkelig med henne, sier han lattermildt.

På Instagram har tv-profilen delt flere bilder sammen med kjæresten, med en påfølgende tekst om kjærlighet:

- Når du minst forventer å finne kjærligheten, finner du livets store kjærlighet. Alle sier ting i lykkerus, men helt ærlig har jeg aldri følt meg så trygg på min fremtid eller mitt valg. Jeg er så utrolig lykkelig, og vet at dette er en jeg vil dele livet mitt med, skriver han blant annet.

Narkosiktelse

28-åringen har hatt en vanskelig tid etter «Paradise Hotel». To dager før julaften i 2016 ble han pågrepet av politi i sitt hjem på Lørenskog.

Julaften ble Mayoo siktet for grov narkotikaforbrytelse, og varetektsfengslet frem til 21. januar 2017 med brev- og besøksforbud.

Oslo tingrett utvidet varetektsfengslingen med fire nye uker, men fredag 10. februar - en uke før de fire ukene utløp - ble han løslatt fra Ullersmo fengsel i Akershus. Det meldte VG.

- Jeg ble utrolig lykkelig og kjempeglad, sa Mayoo til avisa om hvordan han reagerte da han fikk vite om løslatelsen.

Mayoo, som altså var med i 2016-utgaven av «Paradise Hotel» på TV3, har nektet straffskyld.

I ukene før pågripelsen jobbet han med å intervjue årets «Paradise Hotel»-deltakere for MTGs nettsatsing Viafree. Dette prosjektet ble lagt på is som følge av straffesaken.

RØPER VINNEREN: I tiende og siste utgave av «Pærra-preik» ble det sendt direkte fra finalefesten til «Paradise Hotel». Det var da noen gjorde en liten bommert og avslørte vinneren før den ble kåret på TV. Video: Thomas Rasmus Skaug Vis mer