KJÆRESTER: «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran har blitt kjæreste med Victoria Holth (23). Foto: Privat
KJÆRESTER: «Paradise Hotel»-deltakeren Mayoo Indiran har blitt kjæreste med Victoria Holth (23). Foto: PrivatVis mer

«Paradise»-Mayoo har fått kjæreste:
- Jeg var redd for å ta på henne i starten

Det nye forholdet bød på uventede utfordringer.

Denne våren gjorde Mayoo Indiran (25) seg bemerket i TV3s realityprogram «Paradise Hotel», der han var en populær deltager med mange gullkorn på lur.

Forrige uke innrømmet 25-åringen at han ikke lenger er singel i et intervju med VG.

«Paradise»-profilen er blitt sammen med Victoria Holth (23), som han møtte i Fredrikstad under innspillingen av TV3 Play-programmet «Det beste vorspielet» i starten av april.

Til Seoghør.no forteller Mayoo hvordan det var å møte Victoria for første gang.

NYFORELSKET: Indiran og Holth møtte hverandre under innspillingen av «Det beste vorspielet» i starten av april. Foto: Privat
NYFORELSKET: Indiran og Holth møtte hverandre under innspillingen av «Det beste vorspielet» i starten av april. Foto: Privat Vis mer

- Jeg husker at det første jeg tenkte var: «Oi, så pen jente!». Jeg visste at vi hadde noen felles bekjente, og jeg hadde mye respekt for henne.

- Redd og sjenert

Vennskapet begynte å utvikle seg til noe mer i mai, og i starten av juni skjønte duoen at dette var noe de ville satse på. Indiran forteller at han var alt annet enn frampå overfor Victoria.

- Jeg var veldig beskjeden, sjenert og litt redd av meg. Jeg husker veldig godt følelsen av at jeg var redd for å ta på henne og sånn. Heldigvis har denne følelsen gått over nå, røper han.

Lørenskog-gutten legger til at han er veldig fascinert av kjærestens Fredrikstad-dialekt, og at han faktisk har begynt å legge om fra sin egen «kebab-norsk».

- Jeg blir så varm og glad av å høre henne prate. Det er så fascinerende å høre på, jeg har begynt å legge om litt selv. Venner av meg spør: «Hva har skjedd med deg?», sier han.

Mayoo legger heller ikke skjul på at kjæresten har vært god å ha i tida etter «Paradise»-deltakelsen.

- Jeg blir så rolig hver gang jeg snakker med henne. Hun gir meg trygghet og støtter meg i alt. Hun er veldig moden, hardtarbeidende, hjelpsom og selvstendig. Det er en spesiell trygghetsfølelse når du møter den rette personen, sier han rosende.

Vil ikke forhaste seg

Tidligere har Indiran fortalt at han har et nært forhold til foreldrene sine, og at deres tillatelse var viktig for ham da han meldte seg på «Paradise Hotel».

- Jeg snakket selvfølgelig med foreldrene mine først, og de sa at hvis jeg hadde lyst til det, så måtte jeg bare gjøre det. Det er det som er det viktigste for meg, for når foreldrene mine støtter meg, så kan alt annet være det samme, sa Mayoo til Seoghør.no i våres.

Foreløpig har ikke Indiran og Holth møtt hverandres foreldre.

- Begges foreldre er positive til forholdet. Jeg håper de får møttes i løpet av sommeren, men det kan være greit å ikke forhaste seg også. Jeg har gått på den smellen før, sier han.

Tilbringer ferien sammen

Den populære «Paradise»-profilen er imidlertid tydelig på at han tar forholdet med kjæresten seriøst.

- Det er ikke verdt å være i et forhold hvis målet ikke er langsiktig, med ekteskap og barn. Ellers bør man spare seg tiden, ressursene og følelsene det krever av både en selv og den andre. Når en annen person er involvert, bør man være seriøs, understreker han.

I dag bor ikke paret i samme by, men resten av ferien sin skal Indiran tilbringe hos Kjæresten i Fredrikstad. Han innrømmer at han er spent på oppholdet.

- Jeg har to uker der vi skal bo under samme tak. Det blir utrolig spennende, man kommer tettere på hverandre. Det er viktig å tilbringe mye tid sammen under samme tak når man ønsker seg et varig forhold, sier Indiran til Seoghør.no.

Paret har allerede vært på en helgetur til Bergen sammen, og har planer om flere felles reiser fremover.

- Vi driver og planlegger en reise til nyttår. Men begge har ferie til gode og er av den spontane typen, så det kan plutselig bli en spontan ferietur før den tid. Vi må absolutt nyte den tiden vi har alene nå, understreker Indiran.

Tok et oppgjør med voldsfortiden

Tidligere i år tok han et oppgjør med sin voldelige ungdomstid i et personlig intervju med Seoghør.no.

- Jeg har slitt mye med det i ettertid. Jeg har tatt kontakt med mange personer og har bedt om unnskyldning og nå prøver jeg å være snill mot alle jeg møter på, sa Indiran den gang.

Saken ble opprinnelig publisert på SeogHør.no.