HETE FØLELSER: Kristian René Johansen (22) og Tina Skovdal (22) fant tonen under innspillinga av «Paradise Hotel». Nå er de to forlovet. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
HETE FØLELSER: Kristian René Johansen (22) og Tina Skovdal (22) fant tonen under innspillinga av «Paradise Hotel». Nå er de to forlovet. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

«Paradise»-paret forlovet etter tre måneder

Vil ha Triana som brudepike.

(Dagbladet): Det er ikke første gang to «Paradise Hotel»-deltakere finner tonen, men aldri før har reality-serien resultert i forlovelse.

Nå har to av årets deltakere, Tina Skovdal (22) og Kristian René Johansen (22), for alvor tatt steget ut av tv-bobla og fått ring på fing.

«Ka i hælvete» Det lykkelige paret bekrefter i dag forlovelsen overfor Se og Hør.

- Hvis noen hadde sagt det til meg for ett år siden at jeg  i dag ville være forlovet, hadde jeg sagt «ka i hælvete». Men jeg fikk sterke følelser for Tina og var bestemt på at jeg ikke ville la henne forsvinne. Jeg har ikke angret et sekund, sier Johansen til bladet.

22-åringen fra Tromsø var også å se i reality-serien i fjor, da han fikk oppmerksomhet blant annet for å ha vært svært taktisk og konkurranseinnstilt, og ved å bli tisset på av en annen deltaker.

Mange «Paradise»-par Den gang fant ikke Johansen kjærligheten i løpet av oppholdet på skandalehotellet.

Det har likevel mange gjort før ham. Blant annet resulterte forrige sesong i flere par.

Are B. Schanke (24) og Iselin Michelsen (22) holdt sammen inntil nylig, og det oppsto også hete følelser mellom Dennis Poppe Thorsen (21) og Kristin Gjelsvik (26), samt Camilla Bøvollen (22) og Andreas Akselsen (24).

Thea Bråten Christensen (24) og Emil Løvstad (25) skrev seg inn i historiebøkene da de fikk Norges første «Paradise»-baby tidlig i 2011.

Inviterer Triana Johansen og Skovdal hadde aldri truffet hverandre før de endte opp på rom sammen i Mexico for tre måneder siden. Nå er planen å bli samboere.

Paret har ikke planlagt bryllupet enda, men én ting har de bestemt seg for: Programleder Triana Iglesias (31) er selvskreven gjest.

- Kanskje hun vil være brudepike, sier Skovdal til Se og Hør.

FÅR KOMME: Det nyforlovede paret har bestemt seg for å invitere programleder Triana Iglesias til bryllupet. Foto: Stella Pictures
FÅR KOMME: Det nyforlovede paret har bestemt seg for å invitere programleder Triana Iglesias til bryllupet. Foto: Stella Pictures Vis mer