Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum:

«Paradise»-paret røper babynyhet

Deler gladnyhet på YouTube.

BLIR FORELDRE: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum venter barn. Foto: Rød Løper
BLIR FORELDRE: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum venter barn. Foto: Rød Løper Vis mer

Tea Kristine Broholm (21) og Fredrik Norum (21), som møttes på «Paradise Hotel», venter sitt første barn sammen. Det avslører paret i en video de har delt på YouTube.

Tittelen på videoen er «Vi skal ha baby», og duoen forteller at de har vært på ultralyd og fått beskjed om at alt står bra til med den lille i magen. De røper imidlertid ikke om de venter ei lita jente eller en gutt.

Både Broholm og Norum har også delt ultralydbildet på Instagram, der det renner inn med gratulasjoner.

- Lever bare én gang

I videoen de har delt på YouTube, kommer det også frem at selv om graviditeten ikke nødvendigvis var helt planlagt, ser de positivt på det nye kapittelet de nå begir seg ut på.

- Man liver bare livet én gang, også er det viktig å huske at uansett hvor godt man planlegger ting, så kan det aldri bli det perfekte tidspunktet. Så man må bare gjøre det beste ut av ting. Vi ser ikke negativt på det her, sier Broholm i videoen, før kjæresten røper at han er svært fornøyd med å bli pappa.

I tida framover vil duoen dele oppdateringer fra svangerskapet på med følgerne sine på YouTube.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Broholm, foreløpig uten hell.

Ble samboere

Kjæresteparet hadde i starten av forholdet et langdistanseforhold, da Broholm bodde på Hitra, og Norum en periode etter oppholdet på TV3s berømte skandalehotell i Mexico var bosatt i hovedstaden.

GÅR SIN EGEN VEI: Tea Kristine Broholm har reagert sterk på ukens tema på «Paradise Hotel», og velger derfor å gå en litt annen vei i «Mr. and Mrs. Paradise»-konkurransen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

I november kunne imidlertid sistnevnte avsløre at de hadde tatt forholdet ett skritt videre - og at han hadde flyttet opp til kjæresten.

Den gang hintet de også at en baby muligens lå i kortene for framtida.

- Det blir unge ganske snart, det håper vi på, men først må vi sette i gang et sånt YouTube-prosjekt, sa Norum spent til Dagbladet den gang.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

Og det skulle han vise seg å få rett i, da han og kjæresten siden den gang har startet opp YouTube-kanalen «Fredrik og Tea» - og nå venter barn.