Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Sjurseth Berg:

«Paradise»-Petter fikk hjernerystelse etter badestunt

- Jeg fryktet det verste, sier realitydeltakeren.

GIKK GALT: Petter Sjurseth Berg, kjent fra Paradise Hotel 2017, måtte til legen etter at han forsøkte seg på Tarzan-hopp i det våte element. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Petter Sjurseth Berg (21) var ute etter spenning da han festet et tau i Ulvøybrua i Oslo i helgen. Tv-profilen, som deltok i årets utgave av «Paradise Hotel», skulle slenge seg i tauet og deretter hoppe ut i vannet.

Han forsøkte seg blant annet på en dobbel baklengssalto. «Tarzan»-krumspringet gikk derimot ikke helt som planlagt.

Under landingen smalt han kneet hardt inn i panna - såpass hardt at han måtte ta turen til legevakten.

- Da hodet mitt traff vannet, kom kneet rett etter. Jeg begynte å blø en del fra øyenbrynet. Jeg fryktet hjernerystelse, så da måtte jeg sjekke det ut, utdyper Sjurseth Berg overfor Dagbladet.

Mislykket saltoforsøk

Han har selv publisert et klipp av hendelsen på Instagram, der han skriver at han måtte «rett på sykehus».

Han nøyde seg derimot med en tur på legevakten i Bærum. Der fikk han beskjed om at det dreide som om en mindre hjernerystelse.

Den festglade realitydeltakeren må nå holde seg i ro og styre unna alkohol. 21-åringen slapp å sy sting i brynet, og kom unna det hele med mindre smerter etter det mislykkede stuntet.

MINDRE SKADER: «Paradise»-Petter slapp unna med mindre skader etter Tarzan-ulykken. Foto: Kine Falch
MINDRE SKADER: «Paradise»-Petter slapp unna med mindre skader etter Tarzan-ulykken. Foto: Kine Falch Vis mer

- Jeg fryktet det verste, men opplevde det minst verste, sier «Paradise»-deltakeren og fortsetter:

- Utenom om at jeg fremdeles er litt svimmel og har vondt ved øyenbrynet, så har jeg det veldig fint. Smertene var minimale, og det er absolutt ikke snakk om de store skadene, betrygger han.

- NYE LIV: Se hvordan det har gått med flere «Paradise Hotel»-deltagere fra tidligere sesonger, i eksklusive videoer fra deltagerne selv. Video: Ingrid Cogorno / Se og Hør Vis mer

Vil prøve igjen

Selv om tv-profilen har hoppet med tau tidligere, har han aldri benyttet seg av Ulvøybrua. Til tross for en tur på legevakten, har han lyst til å gi det et nytt forsøk.

- Jeg skulle egentlig prøve en trippel salto seinere, men siden jeg slo meg så hardt, så tenkte at det ikke var en god idé. Jeg drar tilbake neste uke og prøver da, sier han halvseriøst.

Dette er ikke første gang i sommer at Sjurseth Berg for kjenne naturens krefter på kroppen i sommer. Han befant seg nemlig på Rhodos da et jordskjelv registrert i Egeerhavet utenfor Hellas og Tyrkia i juli.

Han befant seg på hotellrommet da det plutselig begynte å riste voldsomt i veggene.

– Det begynte smått, og så begynte sengene å riste. Ting falt ned fra bordene, dørene smalt igjen, har Petter tidligere fortalt til Seoghør.no om hvordan han opplevde jordskjelvet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!