Ann Marielle Lipinska fra «Paradise Hotel»:

«Paradise»-profilen åpen om de plastiske operasjonene: - Viktig å være ærlig

Tv-profilen har lagt seg under kniven flere ganger.

TV-AKTUELL: Den halvt polske bergensjenta Ann Marielle Lipinska gjorde nylig comeback i TV3s realityserie «Paradise Hotel», fire år etter at hun var gjest på skandalehotellet for første gang. Her avbildet da Se og Hør møtte henne i Mexico i januar. Foto: Marie Røssland
TV-AKTUELL: Den halvt polske bergensjenta Ann Marielle Lipinska gjorde nylig comeback i TV3s realityserie «Paradise Hotel», fire år etter at hun var gjest på skandalehotellet for første gang. Her avbildet da Se og Hør møtte henne i Mexico i januar. Foto: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Debatten rundt åpenhet om plastisk kirurgi, vil ingen ende ta. Blogger Kristin Gjelsvik (31) er blant dem som har kritisert bloggere som er med på å normalisere det hun mener er et usunt utseendefokus.

Nylig delte Ann Marielle Lipinska (28), som for tiden er aktuell i «Paradise Hotel» for andre gang, et innlegg på bloggen sin der hun forteller at hun har fikset på flere ting med utseendet sitt.

I blogginnlegget røper hun at hun har operert både brystene og nesa, og i tillegg tatt Restylane i leppene for å gjøre dem fyldigere. Sistnevnte angret hun på, og hun valgte derfor å fjerne preparatet i leppene kun fem dager senere.

Neseoperasjonen endte i sterke smerter for bergensjenta.

«Jeg angret veldig der og da, og jeg syntes ikke det var verdt all den smerten som jeg måtte gjennom. Jeg fikk dessuten infeksjon og gikk rundt og så ut som Michael Jackson i tre måneder», skriver hun i innlegget.

- Viktig å være ærlig

I seinere tid har hun riktignok ikke angret på noen av operasjonene, men hun erkjenner at hun kanskje ikke hadde gjort det igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer