Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ann Marielle Lipinska fra «Paradise Hotel»:

«Paradise»-profilen åpen om de plastiske operasjonene: - Viktig å være ærlig

Tv-profilen har lagt seg under kniven flere ganger.

TV-AKTUELL: Den halvt polske bergensjenta Ann Marielle Lipinska gjorde nylig comeback i TV3s realityserie «Paradise Hotel», fire år etter at hun var gjest på skandalehotellet for første gang. Her avbildet da Se og Hør møtte henne i Mexico i januar. Foto: Marie Røssland
TV-AKTUELL: Den halvt polske bergensjenta Ann Marielle Lipinska gjorde nylig comeback i TV3s realityserie «Paradise Hotel», fire år etter at hun var gjest på skandalehotellet for første gang. Her avbildet da Se og Hør møtte henne i Mexico i januar. Foto: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Debatten rundt åpenhet om plastisk kirurgi, vil ingen ende ta. Blogger Kristin Gjelsvik (31) er blant dem som har kritisert bloggere som er med på å normalisere det hun mener er et usunt utseendefokus.

Nylig delte Ann Marielle Lipinska (28), som for tiden er aktuell i «Paradise Hotel» for andre gang, et innlegg på bloggen sin der hun forteller at hun har fikset på flere ting med utseendet sitt.

I blogginnlegget røper hun at hun har operert både brystene og nesa, og i tillegg tatt Restylane i leppene for å gjøre dem fyldigere. Sistnevnte angret hun på, og hun valgte derfor å fjerne preparatet i leppene kun fem dager senere.

Neseoperasjonen endte i sterke smerter for bergensjenta.

«Jeg angret veldig der og da, og jeg syntes ikke det var verdt all den smerten som jeg måtte gjennom. Jeg fikk dessuten infeksjon og gikk rundt og så ut som Michael Jackson i tre måneder», skriver hun i innlegget.

Nytt innlegg på bloggen: Jeg tar påskeferie i Marbella | link i bio 🐣

Et innlegg delt av Ann Lipinska (@ann.lipinska)

- Viktig å være ærlig

I seinere tid har hun riktignok ikke angret på noen av operasjonene, men hun erkjenner at hun kanskje ikke hadde gjort det igjen.

- Hadde jeg visst hva det innebar av smerte og hvor lang tid det tok før det så «normalt» ut, hadde jeg ikke gjort det. Men når det er sagt, så er jeg fornøyd med resultatet. Selv om det ikke ble så stor forskjell, sier hun til Dagbladet.

I likhet med blant andre «Paradise Hotel»-kollega og blogger Isabel Raad og toppblogger Sophie Elise Isachsen, mener 28-åringen at det er riktig å være ærlig når det gjelder operasjonene hun har fått utført.

- Jeg tenker at det er viktig å diskutere dette, fordi det er mange som velger å la seg operere. Dessuten synes jeg det er viktig å være ærlig med at jeg ikke har fått dette utseendet helt naturlig. Jeg trener mye og har jobbet mye som modell, og da er det lett å bli utseendefiksert. Jeg synes det er feil å late som at man er født sånn naturlig, sier hun og legger til:

- Jeg synes det er feil å angripe dem som velger å være åpen om dette og som er komfortable med å dele bilder av kroppen sin. Alle må få ytre seg slik de vil.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer

Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker og blogger Kristin Gjelsvik og «Skam»stjerna Ulrikke Falch er blant dem som har kritisert bloggere og kjente profiler som fremmer plastisk kirurgi.

I sin takketale under årets Vixen Influencer Awards, fyrte Gjelsvik løs mot blogg-Norge nettopp på grunn av dette.

- At media og bloggere tjener fett på unge jenters usikkerhet, det er det ingen tvil om, sa Gjelsvik fra scenen, og fortsatte:

- Jeg kan overhodet ikke forstå at influencere som ukritisk deler nakenbilder, rabattkoder på kosmetiske inngrep, et ekstremt overforbruk, og i tillegg til en livsstil som er usunt overfladisk, faktisk får så mye spalteplass, sa hun.

STERKT ENGASJERT: Blogger Kristin Gjelsvik har lenge vært engasjert i kampen mot kroppspress blant unge. Daglig får hun meldinger fra fortvilte barn og unge, og nå vil hun ta et oppgjør mot utseendefikseringen. Video: Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Lot kirurgen bestemme alt

Dette er ikke første gang Lipinska åpner seg om at hun har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet.

Da hun sjekket inn på «Paradise Hotel» i 2014, sa hun til Se og Hør at hun hadde operert brystene, men at hun ikke visste hvor mye silikon hun hadde lagt inn.

- Jeg er faktisk ikke klar over hvor mye silikon jeg har i puppene. Da jeg skulle legge inn silikon så ble vi bare enige om at det skulle se naturlig ut, og at det ikke skulle være så mye, sa hun den gang, og la til:

- Jeg lot kirurgen bestemme alt, og jeg synes resultatet ble veldig bra, så jeg klager ikke.

Da Ann Marielle var med i realiyserien for fire år siden, røk hun ut rett før finalen. Hun reiste ikke tomhendt hjem av den grunn, da hennes nære venninne Aurora Gude valgte å dele premiepengene med henne da hun sto igjen som sesongens vinner.

Gude slapp kulen i troskapstesten på 100 000 kroner, og Ann Marielle fikk det resterende beløpet - altså 200 000 kroner. De bestemte seg imidlertid for å dele halvparten på hver.

Ann Marielle gjorde nylig comeback i realityserien som en av årets «legender» i jubileumssesongen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!