Sofie Karlstad og Mario Riera:

«Paradise»-profilene flytter sammen - men er ikke kjærester ennå

- Nå vil vi bare roe oss ned, og se hvordan det går.

FLYTTER SAMMEN: «Paradise»-deltakerne Mario Riera og Sofie Karlstad har tatt forholdet et steg videre. Nyheten ble først sluppet på bloggen til Mario: www.marioriera.blogg.no. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens den ellevte sesongen av TV3s realityserie «Paradise Hotel» ruller og går over tv-skjermer over hele landet, har årets deltakere kommet hjem til Norge.

Årets sesong har hittil vært preget av både drama og intriger, men det har også oppstått søt musikk mellom enkelte av deltakerne inne på det luksuriøse hotellet.

Allerede tidlig i spillet kom det tydelig fram at nordlendingen Sofie Karlstad (22) og bergenseren Mario Riera (21) hadde et godt øye til hverandre, og nå har de begge flyttet til hovedstaden - og på toppen av det hele blitt samboere.

- Vi skulle begge flytte til Oslo, men jeg skulle egentlig flytte alene. Men i og med at vi har fått så mye oppmerksomhet den siste tida, var det litt skummelt å skulle bo alene. Så da bestemte vi oss bare for å flytte sammen, og heller bli bedre kjent på den måten, sier Karlstad til Dagbladet.

Ikke kjærester ennå

Den gode tonen mellom de to «Paradise Hotel»-deltakerne har nemlig fortsatt etter at innspillingen tok slutt, og duoen har tilbragt mye tid sammen.

Hva relasjonen mellom de to er på nåværende øyeblikk er ikke helt definert, men til tross for at de offisielt ikke er kjærester ennå, forteller de at de ikke er langt unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer