«Paradise Hotel Sverige»:

«Paradise»-skandalen: - Jeg følte meg utnyttet

Én av de to kvinnelige deltakerne som skal ha blitt utsatt for overgrep på «Paradise Hotel Sverige», sier til Dagbladet at hun har hatt det svært tøft etter hendelsen.

TØFF TID: Jennifer Paatere, en av de kvinnelige deltakerne som nå har anmeldt en overgrepshendelse i svenske «Paradise Hotel», forteller til Dagbladet at de siste dagene har vært tøffe. Foto: Patricia Recourt/Viaplay
TØFF TID: Jennifer Paatere, en av de kvinnelige deltakerne som nå har anmeldt en overgrepshendelse i svenske «Paradise Hotel», forteller til Dagbladet at de siste dagene har vært tøffe. Foto: Patricia Recourt/Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka slo nyheten om en skandale på svenske «Paradise Hotel» ned som ei bombe i pressen og på sosiale medier.

Seerne ble vitne til at en av de mannlige deltakerne, Toby Johnson (21), ble kastet ut av luksushotellet i Mexico. Han ble sendt hjem av produksjonen, etter at to kvinnelige deltakere på hotellet fortalte at han hadde utsatt dem for seksuelle overgrep.

Nent Group, medieselskapet bak realityserien, valgte deretter å fjerne hele den pågående sesongen fra sine strømmetjenester Viafree og Viaplay.

De har også besluttet å politianmelde hendelsen, sammen med de to kvinnene.

«Nordic Entertainment Group har valgt å pause den pågående sesongen av Paradise Hotel etter at ny informasjon med anklager om overgrep har kommet. En politianmeldelse blir gjort i samråd med to kvinnelige deltakere», uttalte de i en pressemelding tirsdag.

Torsdag bekrefter også aktor Charlotte Frisack Brodin til Dagens Nyheter at de har begynt en etterforskning i saken, og at de kommer til å begynne med avhør av de involverte så snart det er mulig.

- Veldig, veldig ubekvem

Til Dagbladet forteller en av de to, Jennifer Paatere (23), om hendelsen, som har satt et støkk i henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer