Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise» 2018:

«Paradise»-Sophie i strupen på TV3 etter tv-comeback: - Ydmykende

Kritisk til kanalens håndtering av egen tv-opptreden.

SKUFFA: «Paradise»-profil Sophie Vågsæter (25), her avbildet i anledning fjorårets sesong, reagerer kraftig på hvordan hennes eget tv-comeback er presentert av TV3. Foto: Kine Falch / Dagbladet
SKUFFA: «Paradise»-profil Sophie Vågsæter (25), her avbildet i anledning fjorårets sesong, reagerer kraftig på hvordan hennes eget tv-comeback er presentert av TV3. Foto: Kine Falch / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): TV3 har nok en gang ryddet plass til realitysåpa «Paradise Hotel», og denne gang skal et sesong-jubileum markeres med brask og bram.

Da den tiende sesongen i rekka hadde premiere mandag kveld fikk tv-seerne derfor gjensyn med flere tidligere deltakere, eller såkalte «legender», som alle skal kjempe om en plass på det velomalte skandalehotellet.

Blant dem sunnmøringen Sophie Vågsæter (25), som gjorde en tydelig figur i fjorårets utgave av programmet.

ÅRETS ANSIKT: Disse ti personene sjekker inn første uka på luksushotellet i Mexico. Video: Marie Røssland / Dagbladet / Se og Hør Vis mer

- Ydmykende

Etter å ha overvært sitt eget tv-comeback på gårsdagens premierefest skulle 25-åringen, som endte sitt forrige «Paradise»-opphold i tårer, riktignok sett at resultatet var annerledes.

Det er på Vågsæters Instagram-konto, i appens historiefunksjon, at realityprofilen påpeker følgende dagen derpå:

«Som jeg skrev i går ... Skuffet over TV3. Her ofrer vi jævlig mye av vår tid på å være med i legendesesongen, og så gir de meg tre sekunder på skjermen. Synes det er veldig urimelig og ydmykende med tanke på at vi faktisk har promotert dette, for dem, fire måneder i forveien».

Overfor Dagbladet forteller Stranda-jenta at hun reagerer på måten TV3 har valgt å presentere henne, og andre «legender», i årets «Paradise»-sesong.

Skuffa

- De kaller dette for en «legende-sesong», men fokuset ligger ikke på oss i det hele tatt. Jeg hadde håpet at de skulle fremme oss litt mer, forteller hun.

- På hvilken måte?

- Jeg har satt av mye tid til dette, blant annet til promotering for TV3, og forventer å få noe igjen for det. Tre sekunder i tv-ruta er ikke godt nok. Jeg er i bakgrunnen gjennom hele programmet, så hva var egentlig poenget, spør Vågsæter, og fortsetter:

- På én måte føler jeg at TV3 bare har utnyttet meg - som promotør. Det er jeg skuffa over.

NY MEXICO-TUR: Sophie Vågsæter avbildet i forbindelse med årets «Paradise»-sesong. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
NY MEXICO-TUR: Sophie Vågsæter avbildet i forbindelse med årets «Paradise»-sesong. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Realityprofilen legger ikke skjul på at hun, da hun takket ja til «Paradise»-comeback, så på deltakelsen som en gylden anledning til å bygge merkevare. Vågsæter, som stadig samler følgere til egen blogg og Instagram-profil, understreker at hun verken er, eller ønsker å skape noen konflikt med TV3.

- Mye innhold må klippes ut

- Dette er ikke en veldig viktig sak for meg, men jeg synes det er på sin plass å uttrykke at jeg oppfatter dette som urettferdig.

Vågsæter er fullstendig klar over at det så langt bare er vist én episode på tv, noe hun også legger til grunn.

- Vi får se hva som skjer videre, men nå har jeg ingen høye forventninger. Det spørs om jeg får så mye ut av dette som jeg hadde håpet, sier hun.

Pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Andreas Framnes, synes det er leit å høre at Vågsæter føler seg til dels utnyttet av kanalen.

- Til å begynne med kan jeg avkrefte påstanden om at vi forespurte Sophie om å være med som legende for promoteringens skyld. Vi spurte om Sophie ville være med fordi vi synes hun gjorde en legendarisk opptreden forrige gang hun var med, sier Framnes.

Han påpeker at TV3 ikke har gitt noen garanti til verken nye eller gamle deltakerne for antall minutter på skjermen.

- Når 24 timer skal ned til 57 minutter må mye innhold klippes ut, forteller han.

Stor forandring

Da Dagbladet møtte Vågsæter under tv-innspillingen i Mexico tidligere i år, snakket hun blant annet om sin egen utseendemessige forandring det siste året. 25-åringen har både endret frisyre og klesstil siden hun deltok i den første sesongen av «Paradise Hotel», i tillegg til å ha mistet mange kilo.

Saken fortsetter under videoen.

GÅTT NED FLERE KILO: «Paradise Hotel»-deltaker Sophie Vågsæter kan sjekke inn igjen denne sesongen. I forkant av innspilling viste vi henne noen bilder fra forrige sesong. Vågsæter avslører at hun har forandringene er mange. Video: Marie Røssland Vis mer

- Jeg ser veldig annerledes ut, og det føles 20 kilo siden. Det har vært et travelt år, og det er nok derfor jeg har gått ned i vekt. Jeg bryr meg ikke om det. Så lenge jeg har det bra med meg selv, er det «all good», fortalte hun.

Vågsæter har tidligere vært åpen om hun ønsker å gjennomføre en brystreduksjon, da hennes nåværende situasjon, ifølge 25-åringen selv, gir henne en rekke fysiske plager.

- Jeg har altfor store pupper, og det er ikke bare en fordel. Blant annet har jeg hatt mye vondt i nakken, og fått dårlig holdning. Størrelsen har påvirket meg i stort sett alt: Under trening, til hverdags og i klesveien, fortalte Vågsæter i februar.

Koblet til fotballstjerne

Allerede før sin første «Paradise»-innsjekk var 25-åringen et kjent fjes for flere. Vågsæter skapte nemlig store overskrifter - både i Norge og i utlandet - da hun ble koblet til Manchester United-spilleren Antonio Valencia (32) i 2016.

Saken fortsetter under videoen.

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Sunnmørsjenta, som fikk 220 000 kroner for å fortelle om den påståtte romansen hos den britiske tabloidavisa The Sun, har seinere fortalt at hun møtte den da gifte fotballspilleren, som ble avbildet med Vågsæter på en rekke paparazzibilder, via Instagram. De har lite kontakt i dag.

- Vi sender hverandre noen snaps i ny og ne, men ikke noe mer enn det. Men jeg tror ikke han hadde sagt nei om jeg hadde spurt om vi skulle møtes, for å si det sånn, fortalte hun til Dagbladet i fjor.

Apropos romanse (og gårsdagens «Paradise»-episode): Allerede i løpet av den første natta på tv-hotellet hoppet to ferske «Paradise»-deltakere til køys.

HET NATT: Kristian og Julie fant god kjemi første kvelden på Paradise Hotel, men synes selv det er helt naturlig. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falck Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling