Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise»-Sophie om forandringen: - Det føles 20 kilo siden

Sophie Vågsæter blir overrasket når hun får se bildene av seg selv.

GÅTT NED FLERE KILO: «Paradise Hotel»-deltaker Sophie Vågsæter kan sjekke inn igjen denne sesongen. I forkant av innspilling viste vi henne noen bilder fra forrige sesong. Vågsæter avslører at hun har forandringene er mange. Video: Marie Røssland Vis mer

(Dagbladet): Sophie Vågsæter (25) fra Stranda var blant deltakerne som sto for mest liv og røre i fjorårets sesong av «Paradise Hotel».

Det er derfor en selvfølge for den dramasøkende 25-åringen at hun ønsket seg en ny sjanse i den skandaleombruste realityserien.

Like før jul ble det kjent at Vågsæter, i tillegg til sju andre tidligere deltakere, har mulighet til å gjøre comeback i årets jubileumssesong.

Dagbladet møtte deltakerne i Mexico like før innspillingen i januar, og det var en overrasket Sophie som fikk se bilder av seg selv for ett år tilbake.

  • Se videoen øverst i saken!

😴☕

A post shared by Sophie Sjåstad Vågsæter🔥 (@sophievag) on

Har gått ned 12 kilo

Når Vågsæter ser videosnutten fra sin egen innsjekk fra forrige sesong, reagerer hun spesielt på sin egen utseendemessige forandring.

- Jeg ser veldig annerledes ut. Det føles 20 kilo siden, ler hun før hun forklarer at hun har gått drastisk ned i vekt det siste året:

- Jeg har gått ned 12 kilo faktisk, sier hun.

Vektnedgangen har for øvrig ikke vært planlagt fra hennes side. Det er oppstyret og et travelt tidsskjema etter realitydeltakelsen som er årsaken, mener hun.

Hun utdyper at hun ikke bryr seg stort om forandringen.

- Det har vært et travelt år. Det har skjedd mye gjennom hele året, så det er nok derfor jeg har gått ned i vekt. Jeg bryr meg ikke om det. Så lenge jeg har det bra med meg selv, er det «all good», sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅRETS ANSIKT: Disse ti personene sjekker inn første uka på luksushotellet i Mexico. Video: Marie Røssland / Dagbladet / Se og Hør Vis mer

Legger seg under kniven

Forrige måned avslørte 25-åringen overfor Se og Hør at hun i nærmeste framtid kommer til å gjøre flere endringer med utseendet.

I motsetning til andre «Paradise»-deltakere som har forstørret brystene, ønsker Stranda-jenta å redusere størrelsen. ​

- Jeg har vurdert det veldig lenge, men nå tenkte jeg bare at: «Nå gjør jeg det». Det var bare det rette øyeblikket, og så gror det fint før sommeren, sa hun til Se og Hør.

Brystene har nemlig pådratt henne fysiske plager, ifølge henne selv, og at hun derfor har bestemt seg for å gjennomføre en brystreduksjon.

- Jeg har hatt mye vondt i nakken og dårlig holdning. Det har påvirket meg i stort sett alt: Under trening, til hverdags og i klesveien, sa hun og fortsatte:

- Det har irritert meg hele tiden: Bare det å finne en bikini har vært vanskelig. Jeg er en «small» i størrelse, men jeg får ikke på meg en overdel på grunn av puppene mine.

Ble kontaktet på Instagram

25-åringen markerte seg som en tøff spiller tidlig i fjorårets sesong, og spilte hardt før hun overrasket alle med å sende seg selv ut av serien.

- Denne sesongen var basert på sterke kvinner, men jeg føler selv at jeg er den eneste som faktisk har hatt bein i nesa hele veien. Det står jeg for, sa hun til Dagbladet den gang.

Allerede før innsjekk i fjor, var 25-åringen fra Stranda et kjent fjes for mange. Hun hadde nemlig skapt flere medieoppslag - både i Norge og i utlandet - etter sin romanse med Manchester United-spilleren Antonio Valencia (32).

Saken fortsetter nedenfor.

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Hennes besøk i Manchester høsten 2016 gikk nemlig ikke upåaktet hen, da hun ble avbildet sammen med den kjente fotballspilleren.

Paparazzibilder av den norske brunetten og Valencia på vei ut av et hotell i Manchester, florerte i britiske medier.

- Jeg snakket med Antonio i cirka halvannet år via Instagram før han spurte meg om jeg ville besøke ham. Jeg tenkte bare: «Hvorfor ikke», sa hun til Dagbladet i fjor.

Romansen dabbet av etter hvert, men 25-åringen utdypet overfor Dagbladet at det ikke er noe ondt blod mellom dem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling