«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise»-Thea møtt med hatstorm

- Det er mye stygt.

SLENGBEMERKNINGER: Den utslåtte «Paradise Hotel»-deltakeren Thea Enoksen (20) har måttet tåle mange stygge kommentarer etter at hun dukket opp på tv tidligere i uka. Foto: Marie Røssland
SLENGBEMERKNINGER: Den utslåtte «Paradise Hotel»-deltakeren Thea Enoksen (20) har måttet tåle mange stygge kommentarer etter at hun dukket opp på tv tidligere i uka. Foto: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Å vise ansiktet sitt på tv har ofte sin pris. Å vise ansiktet sitt på skandaleombruste «Paradise Hotel», der sosiale medier-generasjonen dominerer både i og foran tv-en, krever trolig litt til.

Stokmarknes-jenta Thea Enoksen (20) fikk bare fire dager på tv-hotellet, men rakk, som så mange andre «Paradise»-deltakere før henne, å kjenne på et tydelig trykk fra offentligheten - ofte, og dessverre, i negativ retning.

Overfor Dagbladet forteller 20-åringen, som til vanlig jobber som butikkmedarbeider og bartender i Bodø, om slengbemerkningene som har rent inn i diverse nettfora de siste dagene.

- Stygg og dum

- Jeg har fått høre at jeg ser «fake» ut, at jeg har stygge lepper og pupper. Veldig mange kommentarer går direkte på utseendet, eller så er jeg enten dum eller fæl. Det er mye stygt, forteller hun.

Enoksen, som forlot «Paradise Hotel» torsdag kveld, påpeker at hun ikke orker å bry seg om hatmeldingene.

- Dette er folk som prøver å sette meg i bås, og jeg gidder ikke la meg påvirke av det. Det preller av, og jeg har det fint, sier hun, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer