Julie Grindbakken:

«Paradise»-vinner knivranet: - Trodde jeg skulle dø

Julie Grindbakken opplevde marerittet da en mann plutselig sto med kniven mot strupen hennes.

RANET: Julie Grindbakken (22), kjent fra «Paradise Hotel» opplevde det store marerittet natt til fredag. Foto: Rune Bendiksen / TV3
RANET: Julie Grindbakken (22), kjent fra «Paradise Hotel» opplevde det store marerittet natt til fredag. Foto: Rune Bendiksen / TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I morgentimene i dag ble det kjent at den tidligere Paradise Hotel-deltakeren Julie Grindbakken (22) hadde blitt brutalt ranet i sitt eget hjem natt til fredag. Den uhyggelige nyheten meddelte hun selv på sin egen Facebook-side.

I løpet av natta publiserte 22-åringen i desperasjon en rekke statuser hvor hun ba vennene sine om å tilkalle politiet.

I et innlegg hun postet rundt klokka 07.00, kom det fram at hun hadde blitt truet med kniv mot strupen og at det var snakk om et innbrudd hvor tyvene hadde rasert leiligheten hennes og stjålet en rekke gjenstander, deriblant mobilen hennes.

Vekket av raneren

Nå forteller reality-profilen om den grufulle hendelsen til Dagbladet. Hun forklarer at hun kom hjem i 23-tiden etter å ha vært på kveldsvakt, lagde mat og la seg.

Klokka to våknet hun av at det sto en mann på rommet hennes. Hun kjente ham ikke igjen, og trodde kanskje hun hadde gått feil. Grindbakken bor nemlig i kollektiv, og det kunne vært flere rasjonelle forklaringer på hvorfor.

Da mannen dro en kniv, skjønte hun alvoret.

- Han sa jeg skulle være stille. Han snakket på engelsk, og sa «shut the fuck up and give me your money». Jeg hadde ingen kontanter liggende, og sa det til ham. Da ble han illsint, og begynte å romstere rundt på rommet. Han sjekket sminkepungen og lommeboka mi. Jeg sa vi kunne ta ut penger, men det ville han ikke. Han ville bare ha kontanter med en gang, sier hun nå til Dagbladet, med klump i halsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer