Paris-ordføreren fordømmer Kardashian-ranet

- Hun vil alltid være velkommen i Paris.

RANET: Realitystjerna Kim Kardashian (35) ble truet med pistol av to maskerte menn og brutalt ranet i Paris. Foto: Alberto Reyes / WENN / NTB Scanpix
RANET: Realitystjerna Kim Kardashian (35) ble truet med pistol av to maskerte menn og brutalt ranet i Paris. Foto: Alberto Reyes / WENN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To væpnede menn utkledd som politifolk tok seg inn i luksusleiligheten til den amerikanske tv-stjerna Kim Kardashian i Paris, og truet henne.

Politiet opplyser at til sammen fem personer deltok i ranet, men at bare to av dem tok seg inn på rommet.

Mandag formiddag har Kardashian West forlatt Frankrike, etter å ha først blitt avhørt av fransk politi, opplyser nyhetsbyrået AFP.

Bandt fast Kardashian

Gjerningspersonene rettet først et skytevåpen mot portvakten, satt på ham håndjern og tvang ham til å føre dem til stjernas rom. Før gjerningspersonene rømte fra stedet, bandt de Kardashian West inne på badet på hotellrommet.

Ordfører i Paris, Anne Hidalgo, fordømmer angrepet, og sier at Kardashian West «alltid vil være velkommen i Paris».

Videre uttrykker hun at hun har full tillit til at politiet i Paris vil identifisere og bringe gjerningspersonene til arresten.

- Ranet trekker ikke politiets arbeid eller sikkerheten i Paris i tvil, sier ordføreren i en uttalelse.

Verdier for 90 millioner

Paris-politiet opplyser at ranerne fikk med seg smykker verdt omkring 10 millioner euro, eller nærmere 90 millioner kroner. Det dreier seg blant annet om en ring verdt 4 millioner euro og et smykkeskrin med inneholdt verdt totalt 6 millioner euro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer