TINDER-BLEMME: Kevin Vågenes (32) har gjort braksuksess med tv-serien «Parterapi» på NRK. Nå åpner han seg om sitt eget kjærlighetsliv. Her er han avbildet hjemme på Bislett i 2017. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TINDER-BLEMME: Kevin Vågenes (32) har gjort braksuksess med tv-serien «Parterapi» på NRK. Nå åpner han seg om sitt eget kjærlighetsliv. Her er han avbildet hjemme på Bislett i 2017. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Kevin Vågenes:

«Parterapi»-Kevin røper sin verste Tinder-date

- Lot som jeg hadde det hyggelig.

Den unge komikeren Kevin Vågenes (32) har hatt stor suksess med tv-serien «Parterapi» på NRK det siste året, der han spiller en rekke karakterer som sliter i forholdet - og som får hjelp av en parterapeut.

Mange av karakterene er inspirert av virkelige personer, og han har høstet svært gode kritikker for å ta kjærestepar og deres problemer på kornet.

Dagbladet møtte Vågenes i forbindelse med utdelingen av Humorprisen sist fredag, der han stakk av med prisene i kategoriene «Årets humorprogram» og «Årets morsomste på tv» for nettopp «Parterapi».

Lurt av Tinder-date

På skjermen spiller han en rekke mennesker, alle i forhold, men privat er han singel. En tilværelse han trives godt i.

- Jeg har det veldig fint som singel. For noen år siden stresset jeg veldig med å få meg kjæreste, men nå tar jeg det litt mer med ro. Akkurat nå har jeg ingen, forteller han til Dagbladet.

VANT FLERE PRISER: Kevin Vågenes sammen med Linn Skåber på Humorpris-utdelingen fredag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANT FLERE PRISER: Kevin Vågenes sammen med Linn Skåber på Humorpris-utdelingen fredag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

32-åringen innrømmer likevel å ha en Tinder-profil, der han stadig får meldinger fra folk som kjenner ham igjen fra tv. Ikke alle stevnemøtene har vært like vellykkede.

- Det var en som hadde sendt ekstremt gamle bilder av seg selv i forkant, men da jeg møtte ham, skjønte jeg at han hadde løyet på alderen, forteller Vågenes, og fortsetter:

- Jeg er ganske konfliktsky, så jeg tror ikke jeg reagerte så veldig, der og da. Jeg lot som jeg hadde det hyggelig. Han merket nok veldig godt at det ikke var noe stemning for en date nummer to.

- Det hadde vært hyggelig med noen gode Tinder-dater i 2019, legger han til.

Opplevde utroskap

Til tross for at Vågenes opplever braksuksess på TV, og nyter livet som singel, har han tidligere også vært åpen om sine kjærlighetsproblemer.

Vågenes trodde nemlig for noen år siden at han hadde funnet den rette. Forholdet tok imidlertid fort slutt da Vågenes oppdaget at typen angivelig hadde vært utro.

- Det er den eneste jeg har vært ordentlig forelsket i, men han viste seg å være en god gammeldags drittsekk, sa Vågenes til Dagbladet i 2017, og la til:

- Jeg tenker på meg selv som en rasjonell person, men så ble jeg så blind! Jeg lærte mye av det, og ble også litt brent av det. Men det er den eneste gangen jeg har blitt både blind og døv og stum, sa Vågenes den gang.

PARTERAPI: I «Parterapi» på NRK, spiller Kevin Vågenes en rekke ulike karakterer. Blant annet Kjell-Simen og Maiken. Video: NRKVideo: NRK Vis mer

Sleit med spiseforstyrrelser

32-åringen har også snakket åpent om sin spiseforstyrrelse tidligere.

- Jeg har hatt spiseforstyrrelser over lang tid, til og fra gjennom ti år, fortalte den populære komikeren til VG i 2017.

Ifølge han selv ble bunnen nådd i 2015. Da han ble tildelt «Komiprisen» samme år, klarte han ikke være glad.

- Det nesten ingen visste på det tidspunktet, var at det akkurat da var helt svart inni meg. Jeg jublet da jeg fikk prisen. Men jeg klarte ikke å kjenne glede, fortalte han den gang.

I dag ser derimot livet til Vågenes helt annerledes ut, og han har fortalt at han har fått mange fine tilbakemeldinger på TV-serien, men også noen av det mer sære slaget.

- Det har skjedd flere ganger at noen kommer og bort til meg og bare sier: «Og vi lo», og så går de igjen. Det er veldig gøy, da koser jeg meg, har Vågenes tidligere sagt til Se og Hør.