Gunilla Persson:

Påstår kongelig romanse: - Fantastisk person

Skal ha hatt en flørt med fyrsten av Monaco.

MINGLER MED BLÅTT BLOD: Gunilla Persson skal ha hengt med kongelige ved en rekke anledninger. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/Shutterstock/NTB
MINGLER MED BLÅTT BLOD: Gunilla Persson skal ha hengt med kongelige ved en rekke anledninger. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At kjendiser og kongelige omgås, og av og til utvikler en romanse, har vi bevis på. Før svenske prinsesse Sofia (37) fikk sin prins Carl Philip (43), var hun kjent fra realitysuksessen «Paradise Hotel».

Nå hevder en annen realitystjerne å ha hatt en kongelig flørt. Gunilla Persson (63), best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», kan avsløre overfor Svensk Dam at hun har hatt en romantisk relasjon til fyrst Albert (64) av Monaco.

KONGEHUSET: Onsdag gjorde kronprinsesse Mary (48) sitt første offisielle oppdrag etter sommerferien, noe som endte med mye tyn etter hun håndhilste på generalsekretær i WWF, Bo Øksnebjerg. Vis mer

Ringte stjernas mor

Ifølge TV-stjerna møtte hun fyrsten av Monaco i en gallamiddag i 1988. Hun hadde blitt invitert med av en amerikansk ambassadør, og fikk æren av å sitte ved siden av fyrst Albert, som da var prins.

Seinere flyttet stjerna og den daværende prinsen seg til dansegulvet.

- Så holdt vi kontakten, vi møttes og én gang ringte han hjem til meg i Sverige. Mora mi svarte på telefonen og ble så sjokkert at hun mistet en kopp som gikk i tusen knas og skrek: «Det er prins Albert i telefonen!», minnes Persson til Svensk Dam.

Den angivelige romansen ble først omtalt i EXTRA i 2011, og den gang beskrev hun relasjonen som komplisert. Hun var nemlig den gang gift med amerikaneren Stephen Linville, og fyrst Albert kunne ikke gifte seg med noen som hadde vært gift tidligere.

RUNDLURT: Morten Botten klarte å lure kjæresten Sofie Nilsen trill rundt. Video: Morten og Sofie @ YouTube. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Albert er en helt fantastisk person. Han elsker kvinner, og han likte meg. Men det er en veldig komplisert familie, sa hun til EXTRA.

Svensk Dam har vært i kontakt med presseavdelingen i Monacos fyrstehus, som opplyser at de «ikke har noe informasjon om denne personen».

Festet med svenskekongen

Dette var likevel ikke første gang Persson var involvert med kongelige. Forrige måned fortalte den svenske Hollywoodfrua at hun i 1983 ble invitert med på nattklubb av selveste svenske kong Carl Gustaf (76).

- Jeg traff ham på festen og gikk for å hilse. Jeg ville ta et bilde av ham og meg. Da spurte han: «Er du singel?» og jeg svarte «ja». Så spurte kongen om jeg ville være med på nattklubb, hevdet hun til Svensk Dam forrige måned.

Persson er i dag tilsynelatende singel. Fyrst Albert på sin side, giftet seg med fyrstinne Charlene (44) i 2011. I 2014 ble de foreldre til tvillingene Gabriella og Jaques (9). Sistnevnte vil arve tronen.

Fyst Albert er far til to andre barn, Jazmin Grace Rotolo og Alexandre Coste. Begge er født utenfor ekteskap og derfor uten arverett til den monegaskiske tronen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer