Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Paul og Anna Anka:

Paul Anka vant foreldreretten over sønnen (11): - Den største dagen i mitt liv

Etter en hard kamp mistet Anna Anka omsorgsretten for sønnen Ethan.

VANT: Etter en hard kamp vant Paul Anka foreldreretten for han og ekskona Anna Ankas sønn, Ethan. Foto: AP/ NTB Scanpix
VANT: Etter en hard kamp vant Paul Anka foreldreretten for han og ekskona Anna Ankas sønn, Ethan. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For åtte år siden skilte Hollywoodfrue Anna Anka (46) seg fra sangeren Paul Anka (75). Etter en lang kamp om foreldreretten for deres 11 år gamle sønn Ethan, har Anna Anka nå tapt.

Hennes tidligere ektemann Paul vant nemlig nylig full omsorgsrett for sønnen, noe som gjør at den tidligere Miss Sverige ikke får ha noe kontakt med Ethan.

Nå åpner Paul seg om seieren.

BITTER STRID: Anna og Paul Anka har sønnen Ethan sammen. Her var familien samlet i 2007 sammen med Annas Datter Elli som hun har med eksmannen Louis Yeager. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
BITTER STRID: Anna og Paul Anka har sønnen Ethan sammen. Her var familien samlet i 2007 sammen med Annas Datter Elli som hun har med eksmannen Louis Yeager. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

- Skaff deg et liv

- Det er den største dagen i livet mitt, sier han til Page Six og legger til at han har gått gjennom det hele kun for å beskytte sønnen.

Ifølge nettstedet uttrykte Ethan at han mislikte moren, men da tok Annas advokat, Lisa Helfend Meyer, saken i egne hender. Hun hevdet nemlig i retten at det ikke var nok bevis for at hun var en uegnet mor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 14.10.2013 DETTE SKAL DU GJØRE: Den kjente Hollywood-fruen, Anna Anka (42) deler sine datingtips til nordmenn. Video: TV3 Vis mer

Meyer skal heller ha stått på sitt og ment at Paul brukte sin stjernestatus og sterke økonomi for å vinne over ekskona.

- Han har vunnet over en kvinne som ikke har samme økonomi eller stjernestatus å kjempe med.

I Californias høyesterett argumenterte Meyer for familiegjenforening mellom Ethan og Anna, men da tapet var kjent skal Anna ha tatt det svært tungt. På vei ut fra rettssalen møtte hun Pauls nye kone, Lisa Pemberton.

Møtet resulterte i et munnhoggeri dem imellom.

- Skaff deg et liv, ropte Anna.

- Jeg har et liv ... med ditt barn, svarte Pemberton utenfor domstolen. Dette skriver Page Six.

SKAL VI DANSE: Anna Anka har blitt et kjent ansikt for mange. I 2011 var hun med på den norske utgaven av «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix
SKAL VI DANSE: Anna Anka har blitt et kjent ansikt for mange. I 2011 var hun med på den norske utgaven av «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil ikke gi seg

Seinest i april skal Anna ha fortalt at hun aldri kom til å gi seg før hun vant omsorgsretten for sønnen. Dette skriver den svenske avisa Expressen.

- Hans hat mot meg er større en kjærligheten han har for Ethan. Du kan skyte meg i begge bena, men jeg gir meg ikke. Jeg gir meg ikke før jeg får tilbake barnet mitt, har hun tidligere uttalt.

Etter at ekteskapet havarerte i 2010, havnet eksparet stadig i bitre, og svært offentlige feider - med den ene beskyldningen etter den andre.

Da Paul Anka slapp selvbiografien «My Way» for et par år siden, hintet han om at ekteskapet deres hadde vært alt annet enn lykkelig.

- Bak kulissene var alt annerledes. Burde jeg fortelle historien om min ekskone? Burde jeg gå igjennom detaljene om det som skjedde og det som gjorde at vi havnet i retten?, skrev Paul Anka i boka.

- Jeg følte meg misbrukt

Anna Anka, som fortsatt er bosatt i Los Angeles, er kjent for sine friske uttalelser, og har måttet tåle mye motbør for å snakke om oralsexplikt i ekteskapet, at menn ikke bør bytte bleier eller at en kvinne kan skylde seg selv hvis mannen er utro. Blant annet.

I et intervju med Dagbladet i fjor beklaget Anka at hun «for evig og alltid vil forbindes med sine blow jobs-uttalelser».

- Media skapte en historie rundt det som var en liten del av et intervju. Det jeg sa før og etter, kom ikke fram. Jeg følte meg misbrukt og dømt av media, sa hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!