Paul McCartney avslører «runkering» med John Lennon

- Lyset var slukket og plutselig begynte noen å onanere.

PIKANT: Den legendariske The Beatles-artisten Paul McCartney graver dypt i minneboka i et større intervju med GQ. Foto: NTB Scanpix
PIKANT: Den legendariske The Beatles-artisten Paul McCartney graver dypt i minneboka i et større intervju med GQ. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et større intervju med magasinet GQ, under tittelen «The Untold Stories of Paul McCartney», kommer 76-åringen med ytterst pikante detaljer fra livet på innsida av The Beatles.

Spesielt ett scenario skaper i skrivende stund verdensomspennende omtale, og det er kanskje ikke uten grunn.

Overfor magasinet avslører McCartney at han i bandets oppstartsfase minnes å ha onanert ved siden av The Beatles-kollega John Lennon, samt tre andre venner.

- Vi var i huset til John, og det var en gruppe av oss. I stedet for å drikke oss drita fulle og feste - jeg vet ikke om vi overnattet eller hva vi gjorde - men så satt vi alle i hver vår stol, lyset var slukket og plutselig begynte noen å onanere. Deretter fulgte vi andre etter, sier han til GQ.

- Nevnte Winston Churchill

Den såkalte «runkeringen» var ifølge McCartney et forsøk på å knytte tettere bånd. Mens samtlige forsøkte å konsentrere seg om sine gjøremål, var oppfordringen videre å rope ut et navn som ville gi «relevant inspirasjon».

- Vi bare: «Brigitte Bardot! Whoo!», minnes McCartney, og forklarer at dette fortsatte fram til en av dem ropte ut et navn som ville ha motsatt effekt og dermed legge en demper på stemninga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer