Ole Martin Alfsen og Tommy Sharif:

Pekte ut den verste kjendiskokken i «4-stjerners middag»: - Kan vente seg et gigantisk søksmål

Ole Martin Alfsen mener Tommy Sharif har imponert minst når det gjelder ferdigheter på kjøkkenet.

- FORFERDELIG: Ole Martin Alfsen, også kjent som «slakteren» i «4-stjerners middag», mener det var enormt underholdende å se Tommy Sharif i programmet for sju år siden. Superlativene uteblir imidlertid når det kommer til Sharifs kokkekunnskaper. Video: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til våren har TV-kokk Ole Martin Alfsen (48) ti sesonger på baken som ekspertkommentator for TVNorges «4-stjerners middag».

At 48-åringen har vært vitne til det meste gjennom programmet, er ikke til å stikke under stol. Likevel har én av kjendisdeltakerne satt dype spor, hva angår særdeles begrensede kokkekunnskaper.

- Tommy Sharif. Han har en høy stjerne når det kommer til den verste kjendiskokkeleringa, sier en lattermild Alfsen til Dagbladet under kanalens vårlansering forrige uke.

- Hvorfor akkurat Sharif?

- Alt gikk galt. Han ringte jo advokaten sin for å spørre hvilke pølser han skulle velge, og han kokte eggene rett i tomatsuppa. Det meste kom ut av pose, i tillegg til at han valgte tress-is som dessert. Nei, det var helt katastrofe.

  • Se hvordan Ole Martin Alfsen reagerte på maten, i videoen øverst i saken.

- Forferdelig dårlig

Det var i 2010, i sesong to av programmet, at Sharif (41) serverte den heller mindre kulinariske matopplevelsen til fotballmamma Berit Riise (56), komiker Tommy Steine (48) og programleder Henriette Bruusgaard (35).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer