Tyga:

Penisbilde på avveie vekker oppsikt

Rapperen får nettet til å koke.

PENISBILDE: Denne helga ble det lekket et uheldig bilde av rapperen Tyga. Fansen er imidlertid usikre på om det egentlig var et uhell. Foto: Rob Latour/REX/NTB
PENISBILDE: Denne helga ble det lekket et uheldig bilde av rapperen Tyga. Fansen er imidlertid usikre på om det egentlig var et uhell. Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rapperen Tyga (30) har de siste åra vært mye omtalt i verdens største sladdermagasiner. Det skyldes blant annet hans noe turbulente forhold med realitystjerna Kylie Jenner (23). Paret var i et av-og-på-forhold i nesten tre år, før lykken brast for godt i 2017.

Nå får rapperen, som egentlig heter Michael Ray Stevenson, oppmerksomhet nok en gang. Denne gangen er det imidlertid av litt andre grunner.

Denne helga ble det nemlig lekket et svært grafisk bilde av rapperens underliv, og Twitter-brukere over hele verden har vært i fyr og flamme siden det, ifølge blant andre PageSix.

«Den perfekte unnskyldningen»

Penisbildet, som tilsynelatende skal ha blitt lekket ufrivillig, har nemlig fått fans til å spekulere på om bildet egentlig er delt med hensikt for å tjene penger, og for å skape blest rundt hans OnlyFans-side.

Spekulasjonene startet etter at han delte et annet bilde av seg selv på Twitter, omringet av sju nakne damer. Også dette bildet er av det pornografiske slaget. Under bildet lenket han til Only-Fans-siden sin.

På Instagram har han også publisert et lignende bilde. Der er det imidlertid et noe mildere uttrykk, og kvinnene på bildet, og deres private deler, er sladdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.