Martin Melin

Penisglipp for politimann på Instagram

Følgerne til den svenske influenseren og politimannen Martin Melin fikk noe «attåt» på lørdagskvelden.

NAKEN: Det lønner seg å se gjennom det man legger ut på Instagram. Det erfarte den svenske politimannen og influenseren Martin Melin. Video: Instagram / themartinmelin. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert

Livet som influenser er ikke alltid lett, selv om det for vanlig dødelige kan framstå som et avslappende og luksuriøst liv.

Med tusenvis av øyne rettet mot seg må man nemlig passe på hver minste detalj, enten det er riktig merking av reklame, eller å rett og slett holde snoppen unna kameralinsa.

Sistnevnte bommet influenser og politimann Martin Melin (54) på lørdag. Han skulle nemlig reklamere for sjampo og balsam for sveisen, og det valgte han å gjøre i produktenes naturlige habitat - dusjen.

Videoen ble delt på Instagrams historiefunksjon. På plattformen har han 116 000 følgere.

SNOPP PÅ AVVEIE: Følgerne til Martin Melin fikk mer enn de ba om. Foto: Henrik Montgomery/TT/NTB
SNOPP PÅ AVVEIE: Følgerne til Martin Melin fikk mer enn de ba om. Foto: Henrik Montgomery/TT/NTB Vis mer

Det kan umulig være lett å ha oversikt over hvor man beveger seg i utsnittet når man jobber for å holde sjampoen unna øynene, spesielt ikke når man kriger mot et kranglete dusjhode, og rett som det var spratt understellet til 54-åringen inn i bildet.

- Det er helt sinnssykt. Jeg dobbeltsjekket og jeg har til og med sjekket med dem jeg reklamerer for, og ingen hadde lagt merke til det, sier han til Aftonbladet, som har tatt sitt samfunnsansvar på alvor og fått mannen i tale etter begivenheten.

TREDJE LEGG: BBCs Clare Balding sier noe som kan misforstås når hun intervjuer Tom Dean og Matthew Richards etter deres gull på 4x200 meter fri i svømming. Video: Rødt Kort. Vis mer

Etter å ha blitt gjort oppmerksom på tabben, fjernet han videoen fra Instagram. Nå har han klippet ut de uheldige sekundene med bonusmateriale.

- Den hadde ligget ute i 45 minutter, en time kanskje, sier han.

Selv er han avslappet til det hele.

- Jeg ble faktisk ikke nervøs for det var så lite man så på kort tid. Så jeg kommer ikke til å ligge søvnløs over dette, slår han fast.

Melin ble først kjent for det svenske folk som den første vinneren av realityserien «Robinsonekspedisjonen» i 1997. Han har siden dukket opp titt og ofte på skjermen. Han har også gitt ut ei bok, i tillegg til å fakke skurker på heltid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer